no mayo, ja by som bola radsej ticho, lebo este toto tommyhot necítal a nevies, ako zareaguje, ked sa sem dostane ale je pekné, že si uznás pred celým Slovenskom, že si lepší. Druhý by sa zato hanbil, bo povazoval za chválenie
Mayo ty mastny vlasaty kokot a v com si lepsi? Ze sa pchas Tomasovi do riti? Ano to ti ide bravurne, zatlieskaj si pred celym birdzom.. A nezabudni zas vylizat Tomasovi rit..
myslím si že tým, že websterko založil tú diskusiu, že chce jeho dievča tú pauzu a vy ste ju tam odsúdili a najmä ty, že je k... a pritom si ju nepoznal. ale neviem isto, moj názor
Mm neviem o tom ze by som tam napisal ze je kurva.. Websterko sa pytal na nazor tak som mu povedal, to ze nevie prijat kritiku je jeho problem. A zo zaciatku som bol na jeho strane..
inak tommyhot s tým tomásom si to trosku prehnal. Ako mayo sa mu do pchá do riti a tomáš si to teda nechá, este je rád, nie??? ako kazdý ta tu pozná a vie, že hovorís si čo si myslís, ale s týmto tomás nic nemal spoločné, tak si aspon niekedy daj pozor na jazyk, lebo ak nevies, tak práve tomás rozhoduje o tom, či náhodu odtialto nepoletís.
Ale ja ako nic proti tebe, len nemusís hned do všetkcýh buzerovat, čo sú v tom neni ani zapletení
toto nema vyznam ludia... najvacsia sila je vzdy v spolupraci a jednotlivec proti nej nema sancu podajte si ruky a vylepsujte toto uz beztak genialne forum
websterko, bola som proti tomu ich nadávaniu a odsudzovaniu, že ju posli hned kade lahsie,lebo ju nepozanali, tak ale tej správe fakt nechápem. Ved ona má svoj vlastný rozum a ked sa riadi podla toho, kto jej čo napíse na forum, tak je to bieda. Ved ste si to mali vydiskutovat len vy dvaja. A keby jej tam aj rovno 100 dalších ludí nadá, tak to neni dôvod, že ona odíde a nebude s tebou komunikovať. Este raz, ved nech uvazuje podla seba a nie podla druhých.
Mayo: pre mna za mna si spolupracujte na com chcete mne je to 7, ale niekedy to s tym podlizovanim fakt prehanas..
Aduliatkodca: nic som neprehnal neni som slepy a vidim v niektorych diskusiach ako to je..
"tak práve tomás rozhoduje o tom, či náhodu odtialto nepoletís." - poletim? tak si vytvorim milionpatsto dalsich nickov, ja v tom problem nevidim. Ty ano?
Izdo: co komu zavidim? Ak nevies tak ja som tiez mal spolupracovat s Birdzom, ale prave to vase pchanie sa "bossovi" do riti ma od toho odradilo..
Mayovi nezavidim a uznavam ze je dobry webdesigner (nemozem sa s nim porovnavat a to je fakt), ale to je asi tak vsetko..
A Websterko, to ze tvoja priatelka sa radsej riadi rozumom druhych na fore (ako Aduliatkodca pisala), miesto toho aby sa riadila vlastnym rozumom o niecom svedci..
Nechcem sa ti do toho pchat, mna vas vztah maximalne nezaujima, ale ked uz si zacal tuto diskusiu, tak ti to napisem ako to ja vidim..
Ta pauza co ti navrhla, nasvedcovala tomu ze to chce skoncit.. Zalozil si diskusiu ona si precitala par nazorov, hlavne sa zapodievala tym mojim, ktory sa jej pekne hodili ako zamienka pre ukoncenie vasho vztahu.. A ak ta nechala tak si za to mozes len ty sam, lebo problemy vo vztahu sa maju riesit v sukromi a nie na fore.
lol ona ho nechala?...vobec riesit sukromne problemy na fore je chujovina...a kto tu koho ohovara...shak je to verejne forum kazdy sa moze pozriet kto co pise...tak nevidim problem..a ako napisala KiKanela...treba na to proste fakat
Musim si zastat Tommyho, nepoznam ho, ale co citam jeho reakcie tu na birdzi na rozne ,,temy,, tak mame dost podobne nazory. Websterkovi som pomahal riesit tu jeho krízu s priatelkou a to ze ona sa rozhodla pre pauzu aj ked vedela ze pre neho pauza=rozchod a vyhovoril sa na neznamych ludi,ktorí na jej adresu a spravanie napisali par pikantnych prívlastkov...je to úbohe a dievca musí najskor dospiet aby pochopila este vela veci...
A k teme? ohovaranie bude vzdy...vzdy budu ludia riesit inych ludi bez ich pritomnosti,poza chrbat...je to obycajna hlupa zavist,ale aj prirodzena vec..je to v nas a nic s tym nespravime...
haha nooo ohovaranie??? aj nazornu ukazku ste tu dali ako male deti....sak kazdy si moze robit (apisat)co chce takze aj tommy aj mayo a okrem toho nevim co to tu riesite ked je to len ich vec a nech si to riesia oni ked budu chciet..lebo potom tu vznika ohovaranie jedneho z nich ludmi co ani jedneho nepoznaju...jaaaaaaaaj zas jedna diskusia v ktorej sa to zvrhlo
plne suhlasim s revolucion ak sa niekomu nieco nezda ja mam v pi*i je mi to fuk. myslim si svoje a hotovo nikomu sa nemusim spovedat ani nic a ten kto ma pozna a ma ma rad ma neohovara chapendos?
A hej milionpatsto v pohode, zalezalo by len od toho ako by to stihal comp (a moj net a aj server, ale tam by problem nemal byt..), staci spravit script ktory regne uzivatela a toto hodit do cyklu (ktory by sa zopakoval 1 000 499 krat), za nazov (pred nazov a podobne) uzivetela by som v cykle pridaval napr cisla alebo hocico ine.. a je to.. Do par hodin by to kludne mohlo byt hotove.. (myslim ta registracia, nie napisanie toho scriptu, to by zabralo podstatne menej casu..)
no tak tomu sa mi teda nechce veriť, keby más akýkolvek rýchly pc aj net, ved milionpatsto nickov je milionpätsto a za pár hodín???? Ale neviem, môj názor,bo ja tomu moc nechápem
V poho za par hodin. sak vsetko by bolo automatizovane, ja by som len pustil script.. A vezmi si ze registracia jedneho nicku cez ten script by mohla trvat cca maximalne 20sekund.. aj to som moc povedal.. Tak pocitaj..
Ked mi daju ban tak este stale existuju proxy serveri.. A na firefoxe (aj v linuxe a aj windoze) ked nieco potrebujem, pouziam tor + privoxy (kukni si tor.security-portal.cz), cize mam tak ci tak inu IP adresu, takze ban je neucinny..
A keby mam dynamicku IP, tak by mi stacilo sa odpojit z netu a znova pripojit.
Na co budem resetovat comp, ked mi staci ist offline a nasledne online (bud softwarovo - nejakym vypinadlom v danom OS, alebo hardwarovo - vytiahnutie kabla zo sietovej karty [v mojom pripade]). Je to podstatne rychlejsie nez resetovat comp..
Myslim ze zaujimavejsim kleo....hmm vidis moze to byt rychlejsie, ale kamarat s dynamickou IP mi povedal ze on comp resetuje lebo prenho je to vyhodnejsie...ale nepytaj sa ma ako, ja som tiez polke veci co mi povedal nerozumel
Stifut: a ty by si co robil? Radsej vypol/zapol net, alebo resetoval comp?
Vypnutie/zapnutie netu - od par sekund do max minuty (pri dial-upe)
Restenutie compu (skor by som volil restart, lebo resetom sa ti nic (takmer nic) neulozi..) - zalezi od compu, ale menej nez 2 minuty to urcite nebude, ak ide o restart, a ak ide o reset tak to bude viac nez minuta. Plus k resetu/restartu musis este prirat nacitanie vsetkych programov ktore sa spustaju po starte windozu (firewall, antivirak atd...) a to je minimalne dalsia minuta..
Btw ak chodi tvoj kamos na birdz, tak mu plz povedz nech sa mi ozve na tajnu spravu
Aduliatkodca: mno vidis, este nemas potuchy o kope dalsich veci..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
ale poviem ti ze nie len na birdzi!!!
a SERIE TO AJ MNA..:-| >:o
Kto je lepsi je uz davno rozhodnute
Cize ja
a spomenul som ho aj preto, lebo sa ho to tyka tato tema
mne stacilo vyhrat nad tommyhotom
btw jak sa ma tyka tato tema?
Tommy, Tomas so mnou spolupracuje kvoli mojim KVALITAM.
To, ze tebe vadi, ze velmi dobre vychadzame nemusis davat takto najavo najavo.
Inak to sme pri nasej teme. Ano ohovaranie(uz dokonca osocovanie)
A na to oznacenie za kurvu som nenarazal, myslel som nieco ine(trafena hus zagagala)
Ale ja ako nic proti tebe, len nemusís hned do všetkcýh buzerovat, čo sú v tom neni ani zapletení
tommyhot sa nevie zmierit s tym, ze nie je taky dobry ako ini, co spolupracuju s BIRDZ blizsie..
zavist, oblubena to vlastnost vsetkych looserov..
Typek, este sa to len začne
Aduliatkodca: nic som neprehnal neni som slepy a vidim v niektorych diskusiach ako to je..
"tak práve tomás rozhoduje o tom, či náhodu odtialto nepoletís." - poletim? tak si vytvorim milionpatsto dalsich nickov, ja v tom problem nevidim. Ty ano?
Izdo: co komu zavidim? Ak nevies tak ja som tiez mal spolupracovat s Birdzom, ale prave to vase pchanie sa "bossovi" do riti ma od toho odradilo..
Mayovi nezavidim a uznavam ze je dobry webdesigner (nemozem sa s nim porovnavat a to je fakt), ale to je asi tak vsetko..
A Websterko, to ze tvoja priatelka sa radsej riadi rozumom druhych na fore (ako Aduliatkodca pisala), miesto toho aby sa riadila vlastnym rozumom o niecom svedci..
Nechcem sa ti do toho pchat, mna vas vztah maximalne nezaujima, ale ked uz si zacal tuto diskusiu, tak ti to napisem ako to ja vidim..
Ta pauza co ti navrhla, nasvedcovala tomu ze to chce skoncit.. Zalozil si diskusiu ona si precitala par nazorov, hlavne sa zapodievala tym mojim, ktory sa jej pekne hodili ako zamienka pre ukoncenie vasho vztahu.. A ak ta nechala tak si za to mozes len ty sam, lebo problemy vo vztahu sa maju riesit v sukromi a nie na fore.
A k teme? ohovaranie bude vzdy...vzdy budu ludia riesit inych ludi bez ich pritomnosti,poza chrbat...je to obycajna hlupa zavist,ale aj prirodzena vec..je to v nas a nic s tym nespravime...
ano, más pravdu, nato som jaksi zabudla. Ale milionpätstvo sotva, tak mozno za sto rokov
A hej milionpatsto v pohode, zalezalo by len od toho ako by to stihal comp (a moj net a aj server, ale tam by problem nemal byt..), staci spravit script ktory regne uzivatela a toto hodit do cyklu (ktory by sa zopakoval 1 000 499 krat), za nazov (pred nazov a podobne) uzivetela by som v cykle pridaval napr cisla alebo hocico ine.. a je to.. Do par hodin by to kludne mohlo byt hotove.. (myslim ta registracia, nie napisanie toho scriptu, to by zabralo podstatne menej casu..)
A keby mam dynamicku IP, tak by mi stacilo sa odpojit z netu a znova pripojit.
Vypnutie/zapnutie netu - od par sekund do max minuty (pri dial-upe)
Restenutie compu (skor by som volil restart, lebo resetom sa ti nic (takmer nic) neulozi..) - zalezi od compu, ale menej nez 2 minuty to urcite nebude, ak ide o restart, a ak ide o reset tak to bude viac nez minuta. Plus k resetu/restartu musis este prirat nacitanie vsetkych programov ktore sa spustaju po starte windozu (firewall, antivirak atd...) a to je minimalne dalsia minuta..
Btw ak chodi tvoj kamos na birdz, tak mu plz povedz nech sa mi ozve na tajnu spravu
Aduliatkodca: mno vidis, este nemas potuchy o kope dalsich veci..