mám.. jebať ich! neznášam ľudí čo si berú do huby ludí o ktorých nič nevedia.. nevedia čo sa stalo ani prečo.. prečo sa nemožu stým človekom porozprávať osobne ale musia sa o tom rozprávať s každým kto im príde pod ruku???... nepochopím ..
Ty vole toto neznášam minule stojím na zastávke a kamarát sa ma pýta: "Počul som že máš nového frajera. Ževraj dáky 30ročný, tak ste sa k sebe túlili." Kukám na neho tým výrazom a že odkial to má. "A tak sa to šíri." No čo sa o sebe ja nedozviem, by ma fakt zaujímalo aký inteligent toto zapotil. -.-
Každý ohovára alebo aspoň ohováral. Ja som tiež ohovárala ale už sa mi to dosť v živote vypomstilo a všímam si také situácie viac a už radšej nič nehovorím. A hlavne keď toho človeka nepoznám. Či mám takých ľudí v okolí? Sú tu všade, či vo forme kamarátov alebo cudzích.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Ale to len v rámci normy
A samozrejme že mám...a občas mi to fakt lezie na nervy,aké úplné s prepáčením pičoviny ľudia dokážu riešiť a rozčulovať sa nad tým
ale mňa názor cudzích nikdy moc netrápil....
okrem cca 5 a1/2 zarytých, ktorí len ,,konštatujú"
neohovárajú len autisti a podobní sociálne ,,spomalení"