A co by si chcela pocut? Pre mna je to tiez len hudba ktora sa neda pocuvat, hlavne tie trubky v ska, inak mi je to jedno, nech si kazdy pocuva co chce.
lenze vy to vidite len ako hudbu...ale nehudbu...ide o nazori a o to co ta hudba predstavuje a nie o melodie alebo nemelodie...
peterpiper:som rada ze mas svoj nazor aj ked je dost primitivny, a to EMO si mozes vyysvetlit ako chces....aa idem sa rezat...vsade krv...boze trapas si skor ty
hech peter_piper a co predstavuje tvoja hudba? nevjem kto je tu prijebany .. a aby som sa dostala k odpovedi na tvoju otazku co ta hudba predstavuje? postoj k zivotu.. staci ti to takto alebo sa mam rozpisovat?
Sayre: mozes sa rozpisat ak ces. Aspon tym vyvratis moje skusenosti s punkermi, ktorych vidim pravidelne v meste sfetovanych robit bordel. Ska to iste.
jaaj do prdeleneznasam ked niekto zacne nadavat na toho druheho koli tomu aku hudbu pocuva... a co ked. každy am svoj nazor a ma pravo ho aj presadit. a co ked mu nejaky diskac zacne do toho skakat že su to blboxti... no podla mna tie vase diskofilacke veci su tiež uplne odv veci bez veci ale nikto sa vam do toho nestara... tak potom to tak aj ten zivot tak vypada same tuc tuc, bum bum....
Vidlacisko hip hop tu je asi tak dlho (ak nie viac) ako aj punk/ska, ale za to ze ty okrem roztrhanych gati a mastnych vlasov nic ine nepoznas my nemozeme.
Hip hop je kultura, ale tazko vysvetlovat nieco cloveku neznalemu problematiku. Snad ti pomozu len nejake clanky na nete..
Ano neopunk je moda, nehadam sa, ale ja pod pojmom neopunk oznacujem aj hudbu, pretoze ked sa ma niekto opyta co pocuvam to hadam nebudem delit na x zanrov jak taky kokot. Proste veci ako blink, offspring, greenday, sum41 a spol oznacim jednym nazvom.
Emo je LEN o hudbe, to co ti vidis bezne na ulici je len obycajne pozerstvo.
PUNK je tu uz daco kolo 25 rockov...a myslim kapely punkove..ako boli sex pistols,clash,ramones,dead kennedys,toy dolls,deadboys,deadline a podobna super music..
a to,co teraz nazyvate hip hopom - rytmus,miky mora a podobne sracky...to je len obycajny biznis,prachy,texty o nicom.. proti old schoolovemu rapu nemam nic,ako napr.syndrom snopp,zvuk ulice..mali dokonca niektore texty lepsie ako anarcho-punkove kapely.
a neo punk ako green day,sum41,blink182..co mimochodom pocuvaju emaci,neuznavam..nieje to punk,ako si vela ludi mysli..skuste zadret nejakemu blinkacovi kapelky ako HNF,Toy Dolls,Pivnica,Davova psychoza,šht,sps,jezisovi pivo nelej,jedina moznost.....atd...a uvidite tie vyplestene oci
a Oi! hudba,tak to je nieco uplne uzasne Perkele je toho dokazom,super hudba ulice..
alebo skinhead reggea..nemato nic spolocne s neonacistami,je to styl Trojan Skinhead..a pre tych ktori nerozoznaju slovo skinhead od nacka,nastudujte si to
v jeden piatok som bola v randaly na presne tejto hudbe....oj ma moc nedadchlo pretože v celom texte im bolo rozumiet len slovensko a nadávky ale inak to bolo fajn...ska milujem je to hudba ktora dokaze rozveselit a akonahle na koncerte niekto zacne hrat ska dav sa zacne krasne vlnit takze to milujem....a punk no az na to ze su to dva akordy je to fajn....
Skamiska: v ten piatok pravdepodobne hral Ani krok spat! mali asi dve pesnicky o slovensku a proti nackom...ostatne to boly obycajne Oi!punkove texty...a Kapela co hrala ska v kuse hra v blave takze ska ma as tak nenatchlo ked som videl piaty krat
27. Mortishka: kraaaasne si to napisala to sa mi paci... uplne sa stotoznuejm s tvojim nazorom... sa mi paci, ked ludia vedia, o com pisu a ne len tak do vzduchu trepu somariny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
a mimochodom, odkedy mas v profile ze si emo? dost trapaas
peterpiper:som rada ze mas svoj nazor aj ked je dost primitivny, a to EMO si mozes vyysvetlit ako chces....aa idem sa rezat...vsade krv...boze trapas si skor ty
btw: co ta hudba teda predstavuje? som fakt zvedavy akemu intelektualnemu nazoru budem svedkom.
Hip hop je kultura, ale tazko vysvetlovat nieco cloveku neznalemu problematiku. Snad ti pomozu len nejake clanky na nete..
Ano neopunk je moda, nehadam sa, ale ja pod pojmom neopunk oznacujem aj hudbu, pretoze ked sa ma niekto opyta co pocuvam to hadam nebudem delit na x zanrov jak taky kokot. Proste veci ako blink, offspring, greenday, sum41 a spol oznacim jednym nazvom.
Emo je LEN o hudbe, to co ti vidis bezne na ulici je len obycajne pozerstvo.
Ale vidim ze ty sa stylom rozumies jak hus pivu..
a to,co teraz nazyvate hip hopom - rytmus,miky mora a podobne sracky...to je len obycajny biznis,prachy,texty o nicom.. proti old schoolovemu rapu nemam nic,ako napr.syndrom snopp,zvuk ulice..mali dokonca niektore texty lepsie ako anarcho-punkove kapely.
a neo punk ako green day,sum41,blink182..co mimochodom pocuvaju emaci,neuznavam..nieje to punk,ako si vela ludi mysli..skuste zadret nejakemu blinkacovi kapelky ako HNF,Toy Dolls,Pivnica,Davova psychoza,šht,sps,jezisovi pivo nelej,jedina moznost.....atd...a uvidite tie vyplestene oci
a Oi! hudba,tak to je nieco uplne uzasne Perkele je toho dokazom,super hudba ulice..
alebo skinhead reggea..nemato nic spolocne s neonacistami,je to styl Trojan Skinhead..a pre tych ktori nerozoznaju slovo skinhead od nacka,nastudujte si to
Mortishka: nikto nehovori ze blink je punk, tak isto ani nikto z blinkacov nepotrebuje vediet ani hovno o kapelach o ktorych si sa zmienila
btw emaci na slovensku nie su
no dobre, par kapiel uzasnych je este stale, ake casy sa seru...
hmm, tiez mam dojem ze hophop je iba moda, asi tak isto modne ako posrane emo...
dobre sa na to zaraba, tot vse, lebo hlupe deti si tu kupuju
hmm, ked je ako je tolko krat spominane sracky ako green gay punk tak ja budem vlemi zly..
tot vse, ak je libo podte ma kamenovat, v reale sa celkom rad hadam...