@vrana1988 skúšal si pozrieť aj dnes, či je stále tak, že mal ísť? že či si sa náhodou nepomýlil s dátumom.
ale podľa mňa je to možné, teraz dosť špekulujú dopravcovia so spojmi a nemení sa len raz ročne, ale na niektorých linkách sa mení aj počas roka, koľkokrát menia z niektorých zástavok cestovný poriadok aj 2-3 krát ročne.
ale za dáta je zodpovedný dopravca, takže sa sťažuj na sadke, že nedali aktuálne údaje.
a nebol si na zástavke pri sironi ? ako neviem dávno som ním nešiel ale chodil vždy v pohode z autobusky,, a zrušiť ho v piatok ked je plný lebo detiská idú do vegasu by bolo dosť blbé
Ja som s » www.cp.atlas.sk ešte nikdy problém nemala :p Ak ti to až tak prekáža, tak si vždy keď budeš niečo potrebovať, radšej zavolaj na informácie (stanice).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Prípadne kedysi premával v piatky autobus KE-PO pred deviatou, ktorý už tuším od Nového roka zrušili, ale ešte vždy sa dá nájsť na CP .
Mne sa tak uz x-krat stalo, ze na cp pisalo nieco, pritom bus siel asi o hodinu neskor.
To iste, ked som sa potreboval niekde dostat, trasa tam zaznacena bola a ked som si pytal listok, na tej zastavke vobec nestoji. Tak nvm teraz.
ale aj ako píšu vyššie, je tam dosť omylov
ale podľa mňa je to možné, teraz dosť špekulujú dopravcovia so spojmi a nemení sa len raz ročne, ale na niektorých linkách sa mení aj počas roka, koľkokrát menia z niektorých zástavok cestovný poriadok aj 2-3 krát ročne.
ale za dáta je zodpovedný dopravca, takže sa sťažuj na sadke, že nedali aktuálne údaje.