ties vas us otravuju tie blbe pesnicky typu aice pego,alebo pitbull? kdo us nemoze vydrzat tito sracky? dajte tipy ,co us fakt nepatri medzi pocuvatelne
Pitbulla už fakt nemusím..vážne,existuje ešte niekto s kým nemá feat? je mi na grc keď ho počujem v každej pesničke...fakt paradox že ma sere že má veľa pesničiek
a k španielskym...teda ja som ich nikdy neobluboval...španielčina sa mi nepáči..aj slávne Danza Kuduro som od začiatku nemal rád
Chápem keď človek pičuje na suseda, vedľa, ktorého žije, keď pičuje na štát, ktorý ho mrdá, alebo menšinu, ktorá ho okráda, ale pičovať na veci, ktoré vypnem jedným tlačidlom ? Nerobte už z pičovania módu...
@eptic podľa mňa to sú ešte tie znesiteľnejšie veci.. Oveľa neznesitelnejsi je pre mna Flo Rida a všetky songy od neho a teraz hlavne to trapne whistle s užasnym lyricsom ako vždy
bože, tak si stiahnem do Mp3 pesničky ktoré sa mi páčia a nerobíím z toho vedu. Ja náhodou mám celkom rada španielské pesničky ale mám svoje, ktoré počúvam, nie som sústredená na rádio expres, v ktorom sa človeku zhnusí hádam každá pesnička ktorú mal kedysi rád. A súhlasím s @3 najskôr zisti jazyk a potom vytváraj blbé ankety
ale veď do médií tlačia len kvôli komercii ohromné hovadiny,nahrávacie spoločnosti si povedia chceme skupinu,kde bude jeden bily jeden cirny jeden gay aj ked nevedia spievať,a keďže niektorí ľudia poznajú len to,čo sa hrá v rádiách a tak,tak už to je že dost neprijemne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
a k španielskym...teda ja som ich nikdy neobluboval...španielčina sa mi nepáči..aj slávne Danza Kuduro som od začiatku nemal rád
Ale inak suhlas so @karlotiskot.
GOJIRU SI PUSCI A SERUS !