no...môj chalan má okuliare a už mi skoro párkrát vypichol oko...a má ich aj špinavé od môjho make-upu, takže si ich chudák musí čistiť,ale tak dáva si ich dole niekedy
@12 bláznis... co ak sa potom netrafi bez nich
ale ne... myslim to s tym ze si ich da dole je asi najlepsie riesenie... alebo sosovky... ale tie su dost drahe
@minka3 - cenovo je to skoro rovnako ako s okuliarmi. Keď si zoberiem priemernú cenu šošoviek a cenu mojich okuliarov tak v podstate by som si za to mohol kúpiť šošovky minimálne na štyri roky
zlozit si okuliare je strasne namahava a zlozita cinnost.Na jej vykonanie su potrebne aspon 3 sroubaky, niekedy aj kluc cislo 15 myslim, a samozrejme,nadhradne elektricke positky.Ak by to trvalo dlho,bude potrebne obliect si reflexne vesty a postavit homologizovany vystrazny trojuholnik.
kedysi dávno som tiež chodil s dievčaťom, čo nosilo brylky, ale nezavadzalo to pri bozkávaní... mimochodom, ja som tiež trochu slepý, ale nosím iba šošovky, ako bolo už povedané, myslím, že finančne sa to dá zvládnuť, moje stoja asi 23€ na 3 mesiace...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Horšie by bolo keby vám zavadzali vaše nosy (A)
ale ne... myslim to s tym ze si ich da dole je asi najlepsie riesenie... alebo sosovky... ale tie su dost drahe
sorry