Hej, nosím okuliare pretože bez nich som slepá a neviem si už predstaviť, že by som ich nenosila. Dosť sa hodia na zazeranie, keď sa na niekoho pozrieš ponad ne hneď sa dotyčný dostáva do rozpakov A na niektorých chalanoch sú okuliare naozaj sexy, dodávajú im taký zaujímavý trošku geekovsko inteligentný kukuč
Nenosim ale v poslednej dobe nevidim...asi pc mi pokazil oci . Som za nim cca 11 hodin denne takze necudo. Ale ked budem musiet dam si sosovky ....okuliare mi nevadia ale ja by som ich nenosil asi, teda keby som nemusel
nosím okuliare, najprv som mala také s jemným rámom a nedávno som ich vymenila za hrubsie plastové, okuliare su fajn aj ked občas zavadzaju (fotenie, bozkavanie) a moje su konštante špinavé . Chcem sa naučiť aj na šošovky ale preferujem okuliare.
ja mám tie najhoršie okuliare, aké len môžem mať a sedia mi aj nakrivo... navyše je mi to strašne jedno, asi tak, ako že mám po mobile zrejme trápi ma len, ako nasledujúce dni ma kto bude budiť sakra musím budík kúpiť, ešte si však dávam nádeje, že zajtra mi jonáš zamáva mojím mobilkom pred nosom
podla mna ked si clovek vyberie nejaky "sexi" ram tak by to nemal byt problem ja osobne som slepa bez nich ale v poslednej dobe ich strediam so sosovkami
okuliare nenosim a priznam sa, že to trošku vnimam ako hendikep, asi by som nechcela chlapca s okuliarmi, proste sa mi to nepači. viem že dotyčny zato nemôže, ale nemôžem si pomôcť..zrak mam našťastie suprovy a keby už k tomu prišlo, tak si dam asi šošovky? lebo na tom mojom veľkom frňáku by to bolo až moc inteligentne a k slnečnym okuliarom..neviem prečo ale hrozne ma vzrušuje, keď ma chlap okuliare na hlave, mmm
Na niektorých ľuďoch vyzerajú bríle dobre. Moje kamošky (ktoré ich nosiť musia) by ich na sebe asi radšej nemali. Ja by som si ťažko zvykala, keby mi ich doktor nanútil. Stále by mi zavadzali ...keby chcem náhodou robiť kotrmelce a tak.
@pawlo pozri sa na moju poslednú fotku... som tam s okuliarmi....
to je tak že mne sa teraz tie okuliare uz nepácia.... a mam pocit ze vyzeram v nich jak buzik... este ked som mal kratke vlasi dajak mi isli ale teraz ked uz som zapustil vlasi sa mi vôbec nehodia ... a dalsie sa mi nechce kupovať
jednoznačne si myslím že ja osobne vyzerám so svojimi okuliarmi priteplene
Nosím, do diaľky a kvôli astigmatizmu.Vyzerám s nimi prudko intelektuálne, dobre držia slúchadlá za ušami a zriedkavejšie s nimi narážam čelom do andelábrov; teda vzťah mám k nim pozitívny.
Za šošovky by som ich nevymenila (hoci sa tak neskutočne špinia, padajú mi z nosa, lámu sa pri prisadnutí a blbo sa v nich spí).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
A zatiaľ mi nezavadzajú, a šošovky nechcem
ale inak mám k nim celkom pozitívny vzťah, keď si človek vyberie také aké sa mu páčia, tak by s tým nemal byť žiaden problém.
...zvykla som si...
..bez nich nevidím dobre ..
.uvidím do budúcnosti.
Bez okuliarov si neviem predstaviť život, lebo som škulavá
Ja som s nimi spokojny, hovoria mi ze bez nich som krajsi. Neviem, nezajem. Aspon mam tajnu zbran ked sa niektorej zapacim aj s nimi
to je tak že mne sa teraz tie okuliare uz nepácia.... a mam pocit ze vyzeram v nich jak buzik... este ked som mal kratke vlasi dajak mi isli ale teraz ked uz som zapustil vlasi sa mi vôbec nehodia ... a dalsie sa mi nechce kupovať
jednoznačne si myslím že ja osobne vyzerám so svojimi okuliarmi priteplene
Za šošovky by som ich nevymenila (hoci sa tak neskutočne špinia, padajú mi z nosa, lámu sa pri prisadnutí a blbo sa v nich spí).