Cavko potrebujem helpnut...mam skate 7.3 uz vyse tyzdna,ucim sa ollie na mieste-a prave to je ten problém.kazdy vie ze pri ollie je dolezite silno sa odrazit.no a prave o to mi ide,ze nech sa odrazim akokolvek silno,vytiahnem nohy co najvyssie(samozrejme
chce to len vymakat techniku .. zdupnut ho mozes ako silno len vies, ale ak to nevies poriadne potiahnut ta je to na ony .. prd .. a ja som sa to tiez ucil za "statia" a potom som mal v jazde problem skocit, ale casom to nejak prislo
nájdi na nete keď som sa chcela učiť našla som akoby také ,,ťaháky´´ celkom zaujímavé aj videami alebo podrobným opisom trošku a v tom pohrab a niečo isto nájdeš
Musíš si na to nájsť svoju vlastnú techniku a skúšať to stále po svojom A samozrejme ollie sa najpv nauč na mieste až potom za jazdy , myslím že za jazdy to je ťažšie ako na mieste..
Ollie:Je to dos složití trik , postavenie: jednu nohu na taile a druhu v sdrede alebo pri šrobach to je jedno potom stačí buchut tailom o zem a truhov nohov treba tahat hore po gripe potom tou nohov pridlačime dole
a druhú nohu povolit a tým pádom skočíte viacej potom musite domadnut najlahšie je domadnut horním truckom(trekom) a je to tam
. Ja som sa naučil skakat za 2 dni aj to bolo 5 cm. a ters ket to trenujem asi 1 mesiac skačem 30++++++++++aj viacej cm.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
a druhú nohu povolit a tým pádom skočíte viacej potom musite domadnut najlahšie je domadnut horním truckom(trekom) a je to tam
. Ja som sa naučil skakat za 2 dni aj to bolo 5 cm. a ters ket to trenujem asi 1 mesiac skačem 30++++++++++aj viacej cm.