Ahojte ľudia... Chcela by som si kúpiť kvalitnejší foťák - nie zrkadlovku ( na mňa príliš drahé ) ...kedže sa už dlhží čas chcem začať venovať foteniu na vyššej úrovni... zatiaľ sú mojimi favoritmi Panasonic lumix DMC - FZ45 a Olympus SP - 810 uz... Chcel
@somegirl ja by som urcite kupil lumix, olympusom neverim. ale co bolo, bolo a ktovie, co je dnes, kedze sa o olympusy moc nezaujimam. mozno uz su celkom na urovni aj tie. no moj osobny nazor je urcite lumix.
@15matka14 lenže to je len telo bez objektívu...Keby chcela normálne fotiť,musela by kúpiť telo so setovým objektívom( 18-55mm) alebo si navýšiť rozpočet a kúpiť lepší objektív Telo+ henten 18-55 by vyšlo okolo 450€ čož je krapet viac ako za to chce dať...
a @somegirl už keď fakt neuvažuješ nad tou zrkadlovkou,ja by som šla do Lumixu čo som s ním mala skúsenosti,tak dobré... Olympus ako značku som mala v ruke len zopár kompaktov....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
» digitalne-fotoaparaty.heureka.sk/canon-eos-1000d...
@somegirl ja by som urcite kupil lumix, olympusom neverim. ale co bolo, bolo a ktovie, co je dnes, kedze sa o olympusy moc nezaujimam. mozno uz su celkom na urovni aj tie. no moj osobny nazor je urcite lumix.
a @somegirl už keď fakt neuvažuješ nad tou zrkadlovkou,ja by som šla do Lumixu čo som s ním mala skúsenosti,tak dobré... Olympus ako značku som mala v ruke len zopár kompaktov....