Chcela by som si dať ombre štýl v blond farbe.. Mám hnedé vlasy.. Lenže neviem, či by mi chytila šampónová farba.. A neviem, aký odtieň si mám vybrať.. Buď zosvetľovač (320) alebo 308, alebo 310... Neviem, ktorý odtieň by mi chytil.. A či by mi šampóno
do samponov tiez strkaju peroxid, ked su to zosvetlovace, cize ano, stacil by sampon (ale to som skusala naposledy ked som mala 13 a sampon od palette a palette striktne neodporucam, neviem, ci aj ine znacky maju zosvetlovacie sampony)
hlavne to nerob sama doma, lebo take pekne si to sama na prvy raz asi nespravis, bude to vyzerat umelo a nebude tam ten pozvolny "prirodzeny" prechod. nezabudni na to, ze to ma tak trochu pripominat konce vytahane od slnka. takze ziadne ostre skoky.
@atropabelladona ja som si robila ombre sama doma, ani som si nezisťovala ako proste som to skusila, a bolo to super.. bol tam aj ten pozvolný prechod. proste som dala vlasy do gumičiek, dala odfarbovač, a po 15 minutách dala gumičky trocha vyššie a vyčesala farbu aj tam.. a bolo to super
inak ja mám kolegyňu, čo si vlasy zosvetlovala takým sprejom nejakým, čo je aktivovaný teplom.. že umyla vlasy, nasprejovala, a normálne vyfúkala. a po nejakej dobe si na to capla takú tú ombre farbu od loreal a má to super úplne
@laress64 podla moznosti to neskusaj sama doma, ak zvladnes chvilu chodit s nie prave dokonalymi vlasmi a chces to risknut tak chod do toho. predsalen, su to len vlasy
@normane news flash, nie vsetko robime len preto aby sme sa vam pacili.
@joplinka preto sa to vola moda lebo je to v mode tj mainstream. ked sa ti nepaci chod do kuta suchat nozickami a nechaj ludi zit. aj janis joplin bola kedysi davno mainstream.
@h8u ale nie kazdy je taky zrucny ako ty, sice nechcem nikoho podcenovat, ale radsej upozornim cloveka, aby si to vopred premyslel, ci ma na to, aby to zvladol sam a ak nie, aby vedel, co moze ocakavat
@idiotproof netvrdím, že nebola ale takáto téma tu bola za deň viackrát, pokiaľ viem tak by sa nemalo stále dookola zakladať diskusia, ktorá sa točí okolo tej istej veci. A neviem na čo si to chcú všetci robiť doma, to je vec ktorú ti má robiť kaderník, sám si to človek nikdy tak neurobí, jedine že mu niekto veľmi šikovný asistoval.
@laress64 ak by si sla o stranu dalej tak by si zistila, ze tuto temu som zalozila aj ja vcera a odtial by si si mohla zobrat rady, a jasne, ze si to nerob sama, ale chod ku kadernicke, inak si to dokazis uvidis, zda sa to byt jednoduche no je to celkom tazke pekne to spravit!!
Ľudia, kto vraví, že si to chcem spraviť sama doma???
A tak ďakujem za rady, ale toto všetko som už vedela.. len som chcela zistiť akú farbu by som mala použiť.. Či len zosvetľovač, alebo nejakú konkrétnu farbu... Lebo som počula že zosvetľovač dosť zničí vlasy.. A tak skúsila by som šampónovú farbu 308, to je taká ako svetlo hnedá, takže by mi to malo pekne chytiť.. Možno...
A prepáčte, ak to tu už odznelo, asi som si to nevšimla :/
@laress64 Ko**tina jak mraky.......to akoby povedal muž, že necvičí kvôli tomu aby sa páčil ženám, ale pre seba úbohá zástierka... každý zdravý človek sa chce páčiť opačnému pohlaviu... tak N*E*D*R*I*S*T*A*J
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
a úplne hovadsky ma irituje, že sa to nepíše "hombre"!
@normane news flash, nie vsetko robime len preto aby sme sa vam pacili.
@joplinka preto sa to vola moda lebo je to v mode tj mainstream. ked sa ti nepaci chod do kuta suchat nozickami a nechaj ludi zit. aj janis joplin bola kedysi davno mainstream.
A tak ďakujem za rady, ale toto všetko som už vedela.. len som chcela zistiť akú farbu by som mala použiť.. Či len zosvetľovač, alebo nejakú konkrétnu farbu... Lebo som počula že zosvetľovač dosť zničí vlasy.. A tak skúsila by som šampónovú farbu 308, to je taká ako svetlo hnedá, takže by mi to malo pekne chytiť.. Možno...
A prepáčte, ak to tu už odznelo, asi som si to nevšimla :/
@taylah a akú farbu si si dala?
@idiotproof @normane presne, nie všetko robíme len preto, aby sme sa vám páčili