ta kde keď som im hovoril, že podľa anglického mám 3 júna, atk to mali na háku ale teraz keď som im povedal, že je normálne v slovenskom.. len kukajú, že wtf asi ako ja
@kevin och bože. neťahaj za slová. slovenskými som myslela tie, čo sú v slovenskom kalendári. veď už aj z tých, čo tam sú, je väčšina takých, čo majú pôvod v iných jazykoch
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
do teraz to bolo vždy 3. júna
ta kde keď som im hovoril, že podľa anglického mám 3 júna, atk to mali na háku ale teraz keď som im povedal, že je normálne v slovenskom.. len kukajú, že wtf asi ako ja
tak oni boli v tom, že v slovenskom nie je, tak neslavíš a finito
pochybujem "
bude to iba formalita, nemá to u nich žiadnu prioritu
inak, minule som, sa mi zdá, že to bolo v 2009 pred rokom, zabudol, že mám meniny 5. júna som si spomenul, že kurva, však 3. som mal
» calendar.zoznam.sk/nameday-sksxhor...
wtf, omg ?
mám DNES, 1 mája a 3 júna ?
@kevin všetko najlepšie prajem
ona je online, ona je online !!!
a na icq neni si potvora
dostala si smsku ?
podľa toho, čo napísala @wladqa , tak budem oslavovať 4X !
som napísal do evropy 2 nech mi zistia ako to je
a dík
@gotheris
dík
dostala nebola som už ale v stave odpisovať
rodný list, /za pár dni/ občianský, pas.. všade
ma vyžeň stade
je mi to jedno, musím s tým žiť a niekedy mi to vadí a niekedy som rád
napríklad na písomke ani nemusím písať svoje priezvisko, stačí Kevin, keďže som jediný zo školy
a keby sa niekto volal.. Timea, tak tiež by si ju nemala rada ? (nie je to slovenské meno)
na charakteristiky ľudí podľa mena neverím, takže kľudne môžeš byť fajn človek aj s takým iným menom
jednu timeu zhodou okolností poznám a veď timea je v normálnom slovenskom kalendári, nie? skôr taká džesika, paris, nikolas, ...
neviem či je v kalendári, ale viem, že to NIE je slovenské meno
neviem, zistil som to až dnes :d
jojojo ale ani jedno z toho podla mna mi nasi neuznaju