OMG som hladny a doma nic neni, najvyssi cast ist do Tesca. Noa co ze je polnoc :)
Kokos umieram od hladu. A doma nic neni Mate aj vy nieco otvorene nonstop ako my tu v Petrzalke Tesco? A ak mate, vyuzivali by ste sluzby aj v takomto case?
najblizsie 3 pumpy pod kopcom su zachranou [bagetu,kofolu(popripade ladovy caj alebo automat na kavu ),kondomy vzdy maju ] alebo tesco 2km staci preliezt jeden kopec a som tam...
..no,tuto asi 25.min..peso,k najbliz.pumpe..alebo,30 kilakov-do Popradu,so Tesca,uz spominaneho..tak,ale doma sa u nas vzdy cosi najde...ale,ty chod..sak,pohoda,kebyze to tu mam,tak by som zasla,tez obcas..
kriste pane, ja som naposledy jedol vcera o pol piatej a dneska to vtedy bude aj prvykrat sam som doma a nechce sa mi urobit si jedlo pockam kym mama pride
no tu nemame nic o takej hodine otvorene...a aj keby bolo neviem ci by sa mi tam chcelo trepat
ale raz ked sme boli s kamosom o polnoci hladny tak sme isli do McDonaldu sa nazrat
Naši chodia pravidelne po polnoci do Tesca, že je tam vtedy málo ľudí a lepšia sa nakupuje Ja dávam prednosť malým potravinám, ktoré mám asi 50m od domu sú nonstop a vždy tam zoženiem čo potrebujem
@Lusila@18 : Ved ja mam to Tesco 50m od domu A o tom nakupovani, na to naozaj tak, ma to len par nevyhod. Nemozem si kupit cerstve rohliky, ovocie, zeleninu (vsetko pobrate) a ten mäsovy pult je zavrety.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
nastastie v brne mame i nonstop vecierky
ale raz ked sme boli s kamosom o polnoci hladny tak sme isli do McDonaldu sa nazrat