Ktorá každodenná/veľmi pravidelná činnosť pre vás predstavuje niečo otravné, do čoho sa musíte zakaždým maximálne nútiť?
U mňa je to napríklad všetko spojené s vlasmi - farbenie, umývanie, fénovanie, česanie a ofc samostatná kategória holenie
@4 presne! jedenie, keď nemám čas a nemôžem si ho užiť, mi príde ako dosť otravná činnosť a strata času
ale inak umývanie zubov, keď už ležím v posteli
sadnutie si za učivo v poslednom čase ono by to ani nebolo omg už zasa, keby som nad ním nesedela od rána do večera posledné mesiace a mala socialny život ._.
no a inak umývanie vlasov tiež, lebo ja si musím každý druhý deň špecialnym šampónom, kedy musím mať to hovno pár minút na hlave v maximálne nepohodlnej polohe
@pubertslatinocelny anooo, toto som zabudla, vešanie prádla a potom to skladanie a párovanie ponožiek, kriste keď raz budem veľká a bohatá, tak si na toto všetko najmem lidi
Keď cestujem, tak balenie stale tych istých veci, a take to chystanie do skoly, najradšej by som tam isla v pyžame nenamalovana A postelanie postele, umývanie riadu a príprava jedla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Inak možno varenie , mám rada rýchle specialitky
Zdĺhavé varenie je moja smrť ( 2-3hod , mám na mysli )
ale inak umývanie zubov, keď už ležím v posteli
no a inak umývanie vlasov tiež, lebo ja si musím každý druhý deň špecialnym šampónom, kedy musím mať to hovno pár minút na hlave v maximálne nepohodlnej polohe
a ešte cestovanie
A odličovanie neznášam