naaaaaaaaaasťročný......moj najmladší potomok......stáva sa z neho EMO....rozumiem si zo všetkými deťmi, mladými, ale toto nejak nechce komunikovať....zatiaľ sa nereže...aj Vám preplo zo dňa na deň??
no hej,,,ale je to baba...vsetkych som zvladla cez pubertu, ale toto vrrrrrr, taku scenu urobila, ked si minula ciernu linku, ze sme sa vsetci navzajom pohadali doma kvoli jej nervom
keby si vedel kolko ma sminiek, vcera si ich upratala, ale ta linka ze pohroma...ja coby chapava mamicka kupila som jej , doniesla, ale zlomila ju za 20 sekund...potom kradla sestre, teraz ma dalsiu a aj ta zlomena sa este dala pouzit , hlava naboku, ofina cez oko....nist proti , sama si pamatam svoju pubertu, len to nejak nechce komunikovat a trapi celu rodinu, vratane psov, ked ma nervy, potom sa najma nas utulkac trasie v kute .....ja viemm, ze ju to prejde, ako to je s inymi ma zaujima.....ci je to uz fakt vazny trend, styl alebo sa mam smiat....
Ach yoooo EMO je EMO Ešte ked bude tatovy žiletky kradnut Ja osobne by som jej vrazil zarach a zatal sa tak že by jej ani nervy nepomohli !!!!A kolko ma rokov ???12-14-*16 šMINKY Ofina to ej v poho keby sa tak iba obliekali ale im to hrabka v hlavkach a čim skor dceru uvedomiš tym s tym skor prestane !!!A možno ani nie to ty ju poznaš najlepšie a vieš čo na nu plati osobne by som sa s nou nehadal ale rozumne sa porozpraval potom prejst na extremnejšie riešenie
Wision....ja asi ublizim jej fotrovi, ze nas nechal, resp. mna a tri deti a usiel aj s prachami za takou, ze brrr, teraz co , dieta rozbite v dusi, nechape, som sama na to, ja som fakt liberal, ale som naozaj len jeden krat...dnes v noci sme sa po dlhej dobe aj rozpravali, ale mam to komplikejsn...len dufam, ze EMO je fakt len nacas
nezavidim vobec...ale aj ked jej to zakazes tak to bude este viac robit...pockaj chvilu ci to prejde a ak nie tak to treba potom uz nejak vaznejsie riesit
ehmm Emoboy112 nechcem vyvolavat flamewar. Mam na to trosku iny nazor a myslim si , ze racionalne zmyslauci skoro dopeli clovek dokaze inak vyjadrovat svoje emocionalne poroblemy a potreby ako zaradenim sa medzi EMO kids. Ked nevies co od radosti zacni radsej pisat basnicky ako fotit sa pred zrkadielkom.
...proste jej skus "napchat" do hlavy nieco lepsie nieco normalnejsie a zaujimavejsie... a snaz sa aby nemala byt pre co deprimovana, aby sa tesila na vsetko co ju caka a zo vsetkeho co zazila... a stale jej "pchat" do hlavy ze EMO je sprostost! Aj ked len nenapadne....;p
Jemine ja ked si do skoly vezmem cierny sveter, tak mi moja spoluziacka danka hovori, ze som EMO... a to neni pravda vobec... ona presne jak moj bratranec
je na to trosku mlada ale pravdepodobne to niekde videla alebo počula a snazi sa to teraz napodobniť, ale ak to je ako ja ze som o tom tiež počul , zistil som si o tom viac a som emo uz treti rok , tak to je vazne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Ale priprav sa co za bordel bude ked jej ruz dojde
1. den - reperka
2. den - techno maniacka
3. den - hip hop
4. den - Je EMO, a ze je to super byt emo Z peknej blondinky je teraz ciernovlasa krava co neviem co robi..Vyzera jak cigoška.
Nic nejde nasilu .......
ale emo mam rada do teraz.....no co uz nezabijem sa za to
že čo by s nimi urobil každý súdny človek