Omg 1.3.2009 som sa pobil repsektýve som bol napadnutý na diskoteke ..zavolali normalne policajtov bol som na polícii poslali am do nemocnice na osetrenie ...renged a podbnem iba narazený nos ... že či cem podať tresné oznámenie ...nepodal som ...a dneska
no ehm.. ja som bola svedkom bitky, zbili mi kamosa, musel ist do nemocnice, podali sme trestne oznamenie a teraz sa to bude tahat este dlho a aj na sud to pojde
jeden z nich ma toho uz viac na rovasi, s tym kamosom na policiu isiel rovno aj jeden pan, ktoreho tiez napadol
a policajti hovorili ze aspon tomu jednemu hrozia dva roky, teda ak to my co sme boli pri tej bitke na sude dosvedcime.
dokonca si este jeho kamos zavaril, co tam tiez kamosa mlatil, ze otcovi povedal ze to bolo naopak a otec podal trestne oznamenie na nas a falosne trestne oznamenie nie je len tak hocico.
tak dufam a modlim sa nech tych posahancov zavru!!
mna dvaja nackovia v bare dojebali raz, mal som otras mozgu, monokel a kokociny, prisli fizli, nackovia povedali ze vraj ja som fasista lebo mam odznak Oi! skins na siltovke, povedali ze som nadaval na ich mamu ci co... proste dristy, jeden policajt bol byvaly spoluziak jedneho z tych dvoch, nakoniec to skoncilo tak ze policajti este na mna picovali ze fasisticke odznaky nosim, pritom som mal druhy odznak ze "zakaz vjazdu v pravo" akoze stop pravicovemu extremizmu. ako vzdy platilo aj plati - ACAB
chcu si byt isty, ci ich neodrbavas, a ci sa ti fakt stal uraz... a ze ci si nahodou nechcel ist na dovolenku do nemocnice... ani ja tomu nechapem... v akej si poistovni?
@15 vseobecna respektive ja som dosel donemocnice že cem podat tresne oznámenie ...lebo ak by som mal pn viac ako 9 dni tak aj nejake love mozem vysudit ale mi dali iba 3dni takže som nanich tresne nepodal ....a policia nwm či vobec nečo spísala ... ale to boli tes kokoti celi to zvalit namna že ja som ich napadol a nwm čo necem sa chválit lebo boli 4 a dvaja mali fokle ....tak nwm čo dosel moj oco a bolo po probleme policajtov sprdol že ty 4ria maj seci nad 20 a ja 17
@9 ved prisel jeden ten mumak drgol domna som mu povedal že čo robi nech sa sprava slušne on zacal že čo ty sopliak som videl ako sa zahnal rukou som mu ju vykril a vies ako to pokracovalo potom dosel este jeden aj toho som a nakoniec boli okolo mna sameho 4ria kokoti ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
hadam ti parchanti dostanu tie dva roky vezenia!!
@1 prave preto som to ansud nechcel dať Ja som si to vybavil inaksie
jeden z nich ma toho uz viac na rovasi, s tym kamosom na policiu isiel rovno aj jeden pan, ktoreho tiez napadol
a policajti hovorili ze aspon tomu jednemu hrozia dva roky, teda ak to my co sme boli pri tej bitke na sude dosvedcime.
dokonca si este jeho kamos zavaril, co tam tiez kamosa mlatil, ze otcovi povedal ze to bolo naopak a otec podal trestne oznamenie na nas a falosne trestne oznamenie nie je len tak hocico.
tak dufam a modlim sa nech tych posahancov zavru!!
Ak si si to zacvakal, tak potom v tom bude zadrhel
@9 ved prisel jeden ten mumak drgol domna som mu povedal že čo robi nech sa sprava slušne on zacal že čo ty sopliak som videl ako sa zahnal rukou som mu ju vykril a vies ako to pokracovalo potom dosel este jeden aj toho som a nakoniec boli okolo mna sameho 4ria kokoti ...
@3 neviem za 3dni Pn ci sa plati poistka hmm
@12Odnas jeden z dediny sa pobil spolicajtami ked bol najebany a ked vytriezvel na stanici povedla že mu ujebali 5 000sk s penaženky a nehali ho tak