je taky zlatyaz to boli ked som pri nom tak sa strasne ale strasne cervenam ale chcela by som od neho vypitat nick na pokec len neviem ako a strasne sa hambim mu prihovorit...on si vsimol ze na nho tak pokukujem len neviem co si o mne mysli...
kde su tie casy, ked som aj ja mala taketo problemy...ked chces jeho nick, tak si ho nepytaj priamo od neho( bo predpokladam, ze si ani hanbliva ked si na neho hned neskocila), ale skus si ho zistit od niekoho, kto sa s nim bavi.idealne by bolo, kebyze ma nejakeho nie prilis pritazliveho kamarata, ktory by bol cely vedla uz z toho, ze sa s nim bavi dievca, a mohla by si z neho tahat potrebne info. alebo to riskni a priamo sa ho spytaj, usetris ti tym kopec casu a trapenia a budes vediet na com si. nikdy som vlastne nechapala coho sa vsetci tak boja
no nwm... skus ze sa potknes, ale tak aby on ta chitil alebo nieco take a potom vymisli o com budete asi tak len minutu alebo len pol bavit a potom si vypytaj jeho nick
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Zachvilku sa uz bude aj sexovat cez net, len bacha na vyrusi