Takže chalan,s ktorým nás delí diaľka...Píšeme si dlho(asi polroka).Postupne som sa do neho zaľúbila a je nám spolu fajn.Každý deň buď voláme alebo píšeme.Stal sa pre mňa zmyslom života.Ale teraz si našiel frajerku a ja newiem čo robit.Prajem mu to, to he
Prebohaa..moja zobud sa...toto je choreee...to si len myslíš ze si sa zalúbila..ved uvidíš ono ta to prejde...z vlastnej skúsenosti...k láske patrí aj fizický kontakt...
Ježiš čo si si myslela že to s tebou bude takto držať do konca života? Zobuď sa On má svoj život, ty máš svoj.... Možno si pre neho len nejaká zábavka.... zabudni na to... btw koľko má rokov?
mohla si sa zaľúbiť.Ale len do jeho slov a viet.Jeho ako takého si nikdy nevidela a preto sa ti bude aj ľahšie zabúdať.Skôr na neho zabudneš ako keby ste sa vídavali každý deň.
Kašli na neho,nájdi si aj ty niekoho,kto bude pri tebe,nie len jeho slová a vety.A bude ti lepšie
haa moja..to nie je laska predsa...sak musite byt nazivo aj spolu..co to je ked si len volate a pisete..ja v tvojom veku..tjez som spoznala chalana cez net..a super sa mi s nim pisalo..a zacala som si uvedomovat,ze som sa do neho zalubila..dlho to trvalo..taketo stavy..pisali sme si ze sa ľubime a tak..ale spravil jednu vce a nasiel si frajerku casom..a mna to strasne vzalo..a potom aj tie zaľúbeneé spravy..prestali..a som si uvedomila..ze to co citim k tomu chalanovi..je len zvlaste puto..nje laska..ale vzdy bude pre mna viac nez ten obycajny chalan z netu..aj ked viem..ze spolu nebudeme..
dievca, kedze aj ja som sa zoznamil cez net, nebudem ti tu nic nadavat, len pri takychto vztahoch je dolezite aj osobne stetnutie...zatial nevynasaj sudy, pokial toho cloveka nespoznas osobne
hm z niektorými ludmi si pišem viac ako pol roka ba viac ako aj 3 roky a nie som zalubená akurát možno hej mám ich rada lebo sa s nimi dobre píše ale @amrafel má pravdu nepoznáš ho tak ako si myslíš dokial ho nepoznáš osobne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
on vie ze ho mas rada?
a hlavne ked sa 13 rocna zamiluje do chalana cez net a vyhlasuje, ze je jej zmysel zivota.
tak toto je frk vecera
A ja aj dlhšie! Cha! Vylezte mi na hrb, že dlho!
A ja všetko dlhšie na na nanana, aa jaa dllhšieee
Kto do teba chlebom, ty doňho kameňom, kopiju dostaneš a svetre just nič ...
Za dobrotu na žobrotu ...
A ja stovky, cha!
Na mňa neemaáš!
Kašli na neho,nájdi si aj ty niekoho,kto bude pri tebe,nie len jeho slová a vety.A bude ti lepšie
To bude asi Cyrano z Bergeracu ...