Aký je Váš názor na konšpiračné teórie? Kto sa radí ku konšpiračným teoretikom a kto je úplne proti? podľa mňa na tom niečo je, minimálne sa tam niektoré veci podozrivo "náhodne" opakujú a podobajú.
@6 ja som popierač takýchto teoríí lebo tomu veria len ovce čo potrebujú neustále konšpirovať a riešiť kktiny. USA je predovšetkým najvďačnejšia na konšpirácie o nej, už len čakám kedy sa objaví konšpirácia že aštar šeran má sídlo v bielom dome.
fakt ako, čo z toho kto má že taketo kktiny vymyšla ? to aj ja môžem teraz začať konšpirovať že aha hviezdy europskej unie na vlajke to určite bude znak toho ze merkelova je mimozemstanka zo suhvezdia orion.
Niesu ziadne realne dokazy a nic tomu nenasvedcuje, to si len banda oviec co si mysli ze niesu ovcami pospajali kktiny ktore im zrovna sadli.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Tož sůva je v znaku Bohemian Clubu, kery sustreďoval najsamprv novinarov a umelcov. Teraz pry i členov armady!
Tož je to šecko na wikipedii
Ak si chce niekto zatvárať oči pred realitou ekonomického systému skončí zotročením toho systému.
A ak si chce niekto zatvárať oči pred realitou slobodomurárskej nadvlády, skončí zotročením a záhubou tejto pekelnej skupiny.
fakt ako, čo z toho kto má že taketo kktiny vymyšla ? to aj ja môžem teraz začať konšpirovať že aha hviezdy europskej unie na vlajke to určite bude znak toho ze merkelova je mimozemstanka zo suhvezdia orion.
Niesu ziadne realne dokazy a nic tomu nenasvedcuje, to si len banda oviec co si mysli ze niesu ovcami pospajali kktiny ktore im zrovna sadli.