Aj vy ste ako deti verili ze pokemoni existuju ? Mne to ako 10-rocnemu riadne liezlo na mozog stale som sa mami pytal ci pokemoni naozaj ziju lebo som sa chcel stat najlepsim trenerom pokemonov.. Mali ste aj vy podobne sny?
od vcerajsej chemie si ani zaboha neviem spomenut ako sa vola ten pokemon co vypusta smog. mal ho james.. taka fialova gula, a ked sa vyvinul bolo z neho viac gul myslim
Myslím, že neverila, to mi bolo asi jasné, že sú to len vymyslené postavičky, ale bola som do nich aj tak dosť zažratá. Aj s bratom Vlastne všetci naokolo.
nie, neverila som tomu, ale hrala som sa s otcom na raketový team (ospravedlňujem sa za to anglické slovíčko, ale zvíťazilo nad dilemou, či dať do slova tí/ým i alebo y
Nepamätám sa že by som verila na to že fakt existujú, ale radi sme sa s bratrancami s plyšákmi hrávali na to, že sme tí tréneri Sme hádzali kinderká o zem, potom nenápadne namiesto nich položili na zem plyšáka a BULBASÁUR do útoku! D
Pozerala som, vášnivo zbierala, hrala hry...ale nikdy mi ani len nenapadlo, že by mohli existovať A čo, stále si ich rada pozriem, keď ich náhodou zazriem niekde v TV Proste je to neodmysliteľná časť môjho detstva...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
A ani nemam rad tie prijebane japonske serialy , anime atd. ......
áno
áno
ako sa vola ??????????????????????????
ps: tým je česky.. v slovenčine je tým zámeno
viem, že je to tu zámeno, ale ja som slovakizovaný čech, preto mám niekedy v takýchto kľúčových slovíčkach zmätky
(Rofl)
jéé
- pikaču ! pikaču !
- a čo to vlastne znamená to pikaču ?
- tvoja babka ! tvoja babka je supeeer
- no to je pekné ale moja babka už nežije
- to nevadí, tvoja babka bola supeeeer