samozrejme, že je to možné. Sama som to zažila. Síce mal 19, ale tak to nie je ďaleko od 17 vlastne je tiež možné, že muž nedosiahne vrchol pri klasickom sexe vôbec... ak je zvyknutý na masturbáciu, ktorá môže byť po rôznych stránkach lepšia. (a po iných zasa horšia)
Fúúúh,je to možné,ale len v zopár prípadoch...Keď sa o mojom kamošovi prevalilo,že mal s frajerkou 2-hodinovú predohru a potom mu zvädol tak sme sa mu ale riadne smiali Ale hovorí sa,že viac ako hodinová erekcia už nie je zdravá
@exonr len si nemysli, že som až taká bezbranná, ako sa javím... síce po semestri sebaobrany si pamätám už len to, ktoré sú dve najbolestivejšie miesta, ale možno by som si spomenula aj na nejaké tie chmaty
@mizoyka tak ale uznaj ze to je celkom zaujimave forum a ta co sa mi v noci o nej snivalo mi na to nic neodpisala a teraz sa aj bojim ist spat ze okom a co sa mi zas bude snivat dufam ze to nebudu zasa neake prasaciny ako tuto noc
@mizoyka no je to mozne a tak baby to beru asi trocha inak, mne keby to niekto napisal tak sa na tom akurat dobre ujebavam ale je celkom mozne ze neska sa mi zas bude snivat o tebe tak sa necuduj ked sa nahodou zobudis zo sna lebo telepatia funguhe
@exonr Na druhej strane je viac než možné, že u mňa telepatia nefunguje. Bežné merítka u mňa nefungujú, tým pádom, môžeš o mne snívať koľko chceš, so mnou to nehne.
je to mozne... samozrejme... da sa sexovat aj celu noc... kokos ale to by sa mi fakt nechcelo... ja osobne preferujem tak 30min predohra 15min sex... tak to mam najradsej
je to mozne tiez mi to trvalo hodinu ale bolo to uzasne ... ale priatelka mi vravela ze normalny alebo skor priemerny sex by mal trvat 7 minut alebo tak nejako ... tak nevem asi sa zmenim na šiaci stroj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
veď to je týranie, mal by si ho ísť udať
(a moje ješitné (ako je to po slovensky? ) ja poznamenáva, že kdesi som si tu už založila fanklub
Adrenalinove rychlovky su aj tak najlepsie
@mielikki