Vie mi niekto poradiť stránky, kde sa dá kupiť trebárs aj všetko za lacné ceny? Že proste nielen šaty tam nájdem, ale napríklad aj elektroniku a apod. Ďakujem pekne za odpovede
Podľa toho, čo si objednáš. Niekedy je poštovné aj zadarmo. Ale skôr pri takých menších veciach. Neviem čo chceš nakupovať tadiaľ, lebo hocičo by som tam nekúpil.
ale vždy si čítaj referencie na daného predajcu a na produkt, ktorý chceš kúpiť. Tiež pamätaj, že je to Čína, takže niektoré veci - áno, niektoré - radšej by som si priplatila za kvalitu. Ja zatiaľ nemám žiadnu zlú skúsenosť, poštovné je vždy uvedené, koľko stojí (alebo či je free), aj koľko približne trvá doručenie (spravidla aj niekoľko týždňov, hlavne pri free shippingu)
Ahoj, skús HEJ.sk, ja tam nakupujem kadečo. Možno zrovna oblečenie tam nenájdeš, ale všetko ostatné áno. Posielam ti aj stránku, kde si môžeš uplatniť zľavu » www.kuponyzdarma.sk/hej-sk/...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
ale vždy si čítaj referencie na daného predajcu a na produkt, ktorý chceš kúpiť. Tiež pamätaj, že je to Čína, takže niektoré veci - áno, niektoré - radšej by som si priplatila za kvalitu. Ja zatiaľ nemám žiadnu zlú skúsenosť, poštovné je vždy uvedené, koľko stojí (alebo či je free), aj koľko približne trvá doručenie (spravidla aj niekoľko týždňov, hlavne pri free shippingu)
cez ebay mám aj jednu koženú tašku, plesové šaty, mp3ku a tak dalej