ak vás môžem poprosiť chcela by som vedieť,že aké sú aspoň podľa vás najlepšie online obchody a ak by neboli veľmi drahé boli by som nadšená,pretože som už zúfalá..pretože v poslednej dobe v normálnych nič nie je a na nete neviem akosi nejaké dobré nájsť
skús mimibazar.sk alebo mimiaukcie.sk je to vlastne to iste v oboch nájdeš aj nosené veci ale predovsetkym nové samozrejme mám s nim dobre skusenosti takze mozem odporucit
aj mna by zaujimali dobre eshopy ale ja chcem vacsinou take veci kupovat ktore vacsinou v obyvajnych obchodoch nepredavaju vobec a popripade vobec nepredavaju nikde na slovensku
ako najlepsie online obchody funguju napiklad agentury, ktorym staci na poskytnutie produktu iba internet, napriklad prekladatelske agentury ako tato » www.1globaltranslators.com
skús asos.com vieš si tam nájsť tričko za 10 eur ale aj za 70 a teraz by tam mali byť nejaké zľavy lenže poštovné je 6 eur. Už som si objednávala z tejto stránky takže malo by ti dôjst do 2 týždňov ak by si niečo objednala.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
napr megaminx hrazdu alebo kruhy