Už viac ako mesiac funguje (nezisková) stránka www.onlinepomoc.tk, na ktorej môže každý žiak a študent ZŠ a SŠ získať zadarmo a rýchlo pomoc s matematikou pri riešení úloh alebo keď nerozumie nejakým matematickým pojmom. Cieľom je podporovať matematickú g
@mikee - ...tož... z popisu to znie ako veľmi dobrý nápad, ktorý by som sa nebál prihlásiť na websupport.sk a požiadať o bezplatný hosting, ktorý dobrým projektom poskytujú, myslím že toto by prešlo, a získal by si tým doménu .sk, mohol by si vybrať lepšiu adresu, lebo "onlinepomoc" mi vôbec neevokuje nič s matikou, a nehlásilo by ti to 503 - service temporarily unavailable. A keďže 503 - service temporarily unavailable, tak akýkoľvek ďalší názor k tej stránke je 503, temporarily unavailable. Ozvi sa, keď bude znova up, rád si ju pozriem a možno ju aj na niečo využijem
@midnight už funguje, ono to občas má taký párminútový výpadok ďakujem za tip na .sk doménu, budem rád ak navrhneš aj nejaký lepší, výstižnejší a ľahko zapamätateľný názov
Inak,chválim nápad,je to úžasné,obdivujem ťa ..Mne by sa to teda nechcelo
...A to povedzme,že by mal niekto napríklad problém pochopiť úlohu na olympiádu alebo tak,spýtal by sa ťa na nejaké nasmerovanie k výsledku,tak by si mu to vysvetlil?
@zizisko ďakujem ak by išlo o olympiádu, tak by som ho mohol nasmerovať aby prišiel na riešenie, ale nepomohol by som mu to priamo vypočítať potom je samozrejme otázne, či by sa priznal, že ide o úlohu z olympiády.. ja môžem len predpokladať, že každý bude čestný a uvedomí si, že tie olympiády sú na to, aby žiaci rozmýšľali sami
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
...A to povedzme,že by mal niekto napríklad problém pochopiť úlohu na olympiádu alebo tak,spýtal by sa ťa na nejaké nasmerovanie k výsledku,tak by si mu to vysvetlil?