ja hram na Full Tilt poker.kom a so vsetkymi tymi ciernobielymi ludmi z reklamy si tam rozpravame stale nove a nove pokrove pribehy a ani jeden sa este neopakoval...a poker nie je hra o stasti...preto vzdy jedavam pri finalovom stole
ja hrajem na nopaypoker .. je to najlepsi sposob ako si zarobit.. kazdu pol hodinu su tam free turnaje.. sice male vyhry, ale je ich vela.. a je to bez rizika.. peniaze na ucet si zarabas tak, ze klikas na reklami, alebo hraje tie free turnaje.. samozrejme da sa hrat aj normalna cash game .. nevyhoda je, ze peniaze sa daju vybrat az vtedy, ak nahram 30 dolarov .. ale zase su tam dost lamy .. na turnaji sa dostat na finalovy stol nieje problem.. dokonca raz som na turnaji nevyhral ani jeden hand a aj tak som sa umiestnil na platenych miestach .. tych 30 dolarov som dokazal vyhrat za dva tyzdne.. uplne bez rizika, nedal som ani cent do toho.. ale je pravda ze som to dost vela hral.. ak by ste sa chceli zaregistrovat tak mozte aj cez moj referral.. ak to tak spravite tak by som vam mohol aj pomoct popripade ak by ste nieco nevedeli.. » www.nopaypoker.com/?refid=Namestni...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov