@zannie ja nepresviedcam, , ja len chapem @krutafunebracka , ale v com chapem, netusim, jo je to malicke dievcatko , niekde na dne priepasti v tom kamennom srdcu , ktora tuzi po stredovekej laske, laske na cely zivot , no nic ja som ticho uz , lebo pisem kokociny
@ujoperun ja ti to vysvetlim: krutafunebracka je male zakomplexovane decko, ktore nikto nechce, a preto sa zacala tvarit, ze nikoho nepotrebuje. velmi rada nas na birdzi presviedca o svojej frigidite, ale ked si vsimnes, malokto na nu reguje, lebo vsetci vieme, ze v skutocnosti za PC masti pekac viac nez ktokolvek iny. a kedze admin ju nechce bloknut, sme nuteni ju tolerovat...
Inak keď už je o tom reč, tak ja si to niekedy naozaj odstrihnem, ak mi to lekár nebude chcieť urobiť (to by som urobila tak či tak, ale o druhú časť vety ide) a aj vám to natočím ako dôkaz, dobre? Ja nie som žiadna špina ako niektoré zakomplexované chudery.
@antifunebracka Toto len krásne dokazuje, že samo si zakomplexované decko, čo v zúfalstve musí zakladať takéto úbožiactvá a net je asi tvoj jediný život a kamarát, baví ma, že ti ničím život, lebo keby to tak nebolo, tak nemáš potrebu na žiadne ANTI-xy.
@krutafunebracka Ajaj, tomu sa hovori udriet penis po hlavicke. Barbora je nahnevana, ze ju niekto tak lahko prekukol. Mas velmi naivne predstavy o svete, takto nejako si asexualne spravanie predstavuje 14-rocne decko. Vies, asexuali nemaju nic proti sexu, len ho nepotrebuju praktikovat a uz vobec nie navstevovat taketo ankety. Ty sa akurat potrebujes pretrcat a zaujat, ale len skutocne frigidnym ludom sa zo sexu dviha zaludok. Dospej.
@krutafunebracka Dokaz mi tou tvojou zvratenou logikou, preco je mat sex proti prirode. Velmi sa na to tesim, pretoze niet prirodzenejsej veci-bez nej by ani ziadna fauna nebola. Opat dalsi dokaz, ze melies uplne scestne veci.
A tiez by bolo super, keby si ma menovala. Ked je to take jasne, tak coho sa bojis?
OMFS, hlava sa mi z toho toci, no netecu slzy z oci. Je tak vraj krasne na Slovensku, lepsie by bolo, keby ste si to rozdali niekde v bahne, to by ste mohli natocit a hodit na bridz, ale jedno musim uznat, clovek ktory utoci a nepreukaze svoju identitu je zbabelec. Je smutne ako sa clovek dobrovolne vzdava svojej originality .
hm tak ma napadlo, v podstate pohlavny styk ludi , je proti prirode, ci ani nie ? sme este vlastne sucastou prirody ? Ak ju po kuskoch zabijame ? hm cim viac ludi tym menej prirody , no nic uz sa vam do toho neseriem, budem len sledovat
@antifunebracka Lebo to slúži LEN na rozmnožovanie, nie na takéto choré sračky. Je to blbosť. A na rozmnožovanie to stačí na jedno decko jeden raz. A títo v tomto veku ani nemajú čo mať decká.
@krutafunebracka Prosim ta, ak to sluzi len na rozmnozovanie, preco potom maju ludia orgazmus? Preco by to bola taka prijemna cinnost, ak by ju priroda stvorila cisto len na mechanicku reprodukciu? Preco potom nie sme ako zvierata, ktore maju pohlavny pud len jedno rocne obdobie, kedy su aj samicky plodne?
Chlapi majú od prírody nanajvýš tak potrebu niečo oplodňovať, ale je choré aby to niekto, obzvlášť ženské, robili len tak, je to proti prírode. Dlhú dlhú dobu a v mnohých kultúrach a náboženstvách, samozrejme vezmi si koľko je na svete len kresťanov , to bolo považované za špinavé a nemorálne. Je to len cielené ponižovanie a pošpiňovanie žien. Zvlášť keď si v dnešnej dobe konečne ako-tak vydobili rovnocennosť, tak toto je ešte jeden sprostý vulgárny spôsob, ako z nich robiť špinavé podradné cundry.
A zvieratá nemajú nejaký rozum, ktorým by si plánovali kedy budú mať mladé, tak im to príroda zariadila hentak.
@krutafunebracka Pises presne ako clovek, ktory sex v zivote nezazil. Ako na takom cistom akte lasky mozes vidiet spinavosti a necudnosti? A pokial chlapi urcili sex ako nastroj potupovania zien (lol), tak preco sa to samotnym zenam paci a robia sex bez akehokovek natlaku? Ci to im muzi tak vymyli mozgy, hej? A tvoji rodicia mali tiez sex len raz za zivot-ked ta splodili? Alebo nie (a v tom pripade su podla teba spinavci)? Za krestanov sa kedysi upalovalo, a nielen to, takze s tymi daj pokoj.
@antifunebracka Ani nemienim, pretože JA nie som žiadna podradná špina a mám svoju hrdosť a rozum. A láska je ešte primitívnejšia a podradnejšia. Už som to písala miliónkrát, nechce sa mi to celé znova opakovať. Tak či tak, je to choré, nemá to s tým nič spoločné a slúži to JEDINE na rozmnožovanie a v dnešnej zvrátenej dobe aj na komerciu. Práveže chlap, ktorý vedome a úmyselne hentak pošpiní ženu je obyčajný hnusný hajzel.
Lebo také sú špinavé štetky. A niektoré kvôli tomu, že z toho majú prachy a tak. Nebuď naivka.
Upaľovanie nejakých bosoriek je niečo úplne iné, ale hentoho sa držia doteraz. Aspoň niekto.
@krutafunebracka Len hram tvoju hru. Ved si vzdy chcela, aby sa tebou niekto zapodieval a veril tu tvoju frigiditu (skutocne to nie je asexualita, ako by si chcela), no nie? A dost neobratne sa vyhybas kazdej otazke, co ti polozim. Preco baby maju sex, ak ich to ponizuje? Sexuju tvoji rodicia, pribuzni, kamarati? Su do seba zamilovani? Su preto zli? Je najvyssi cas napisat nieco, co bude mat aj hlavu a patu.
@krutafunebracka preboha ty tu hovoríš o sexe ako o vrchole úchylnosti a špinavosti... okay, nik ti nejáže s nikým jebať, každého jedinca osobná vec či vôbec bude niekedy pohlavne žiť. No v tomto to máš kapičku popletené... a šak čo, sloboda prejavu, dalej krič akí sú všetci tí čo majú sex bez toho aby splodili potomkov zlí či špinaví... je to predsta tvoj názor... p.s.: som panna, som tomu rada a ešte dlho budem. To aby si videla, že to nie je len môj alibizmus....
@52 Ja som ASEXUÁL, nie frigídna. A inak absolútne chápem, že ty nič z toho nedokážeš pochopiť, keď ani nemáš čím.
A dosť jasne som na to odpovedala, že to robia len niektoré podradné čupky alebo zlatokopky, čo ešte ako-tak chápem, ale ja by som sa k tomu nikdy neznížila (to by som sa radšej hrala na milujúcu starostlivú nevlastnú vnučku nejakého starého boháča a keď si chcú urobiť decko.
A na tú ďalšiu otázku (či trtkajú) - nie. Aj tá ďalšia (či sú vadní) - nie.
@53 Pretože to aj je špinavosť a hnus, v takej forme. (Nehovoriac ešte o tých ešte horších keď niekto trtká s niekým úplne cudzím len tak a tak podobne.) A je choré, aby verejne prezentovali zvrátenosť a pohoršovali.
A za hento ťa chválim.
A je to pravda, že ľudia sa v modernej dobe vracajú k opiciam. Keď už v novoveku konečne začínali mať rozum, tak teraz si ho musia len tak rozflákať, blbci.
@54 je zaujímavé vidieť človeka, čo si toto myslí ... pretože je to snád to najprirodzenejšie... a trochu sa divím... ak je človek asexuál tak proste necíti potrebu sexuálne žiť a v živote mu to nechýba... ale že by ho aj radikálne odmietal?...
a pravda, tým, že dnešná doba sa prepracovala tam, kde je, tak sa niekotrými vecami vraciame do minulosti...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
@19 To teda.
co je na tom nepochopitelne?
@natalienocka vies, svet je nespravodlivy...a ked si si zbalila sebca, tak sa to nezmeni...vela stastia prajem v dosahovani
@antifunebracka Ty si riadne narušená, moja. Potrebuješ cvokára a rovno aj lieky. Vrchol úbožiactva.
A aj dementná, primitívka, ja som ASEXUÁL.
A navyše rovno @admin ...
Je to zvrátené a preto treba takú spodinu zo sveta vymiesť či aspoň vykastrovať.
Klitoris je ako slepé črevo.
+ Druhý bod pre mňa - O to úbohejšie, keď sa hanbíš/bojíš priznať kto si. A ešte o to viac, keď je to tak priehľadné.
A tiez by bolo super, keby si ma menovala. Ked je to take jasne, tak coho sa bojis?
@ujoperun A áno, ľudia sú premnožení.
Chlapi majú od prírody nanajvýš tak potrebu niečo oplodňovať, ale je choré aby to niekto, obzvlášť ženské, robili len tak, je to proti prírode. Dlhú dlhú dobu a v mnohých kultúrach a náboženstvách, samozrejme vezmi si koľko je na svete len kresťanov , to bolo považované za špinavé a nemorálne. Je to len cielené ponižovanie a pošpiňovanie žien. Zvlášť keď si v dnešnej dobe konečne ako-tak vydobili rovnocennosť, tak toto je ešte jeden sprostý vulgárny spôsob, ako z nich robiť špinavé podradné cundry.
A zvieratá nemajú nejaký rozum, ktorým by si plánovali kedy budú mať mladé, tak im to príroda zariadila hentak.
Lebo také sú špinavé štetky. A niektoré kvôli tomu, že z toho majú prachy a tak. Nebuď naivka.
Upaľovanie nejakých bosoriek je niečo úplne iné, ale hentoho sa držia doteraz. Aspoň niekto.
A dosť jasne som na to odpovedala, že to robia len niektoré podradné čupky alebo zlatokopky, čo ešte ako-tak chápem, ale ja by som sa k tomu nikdy neznížila (to by som sa radšej hrala na milujúcu starostlivú nevlastnú vnučku nejakého starého boháča a keď si chcú urobiť decko.
A na tú ďalšiu otázku (či trtkajú) - nie. Aj tá ďalšia (či sú vadní) - nie.
@53 Pretože to aj je špinavosť a hnus, v takej forme. (Nehovoriac ešte o tých ešte horších keď niekto trtká s niekým úplne cudzím len tak a tak podobne.) A je choré, aby verejne prezentovali zvrátenosť a pohoršovali.
A za hento ťa chválim.
A je to pravda, že ľudia sa v modernej dobe vracajú k opiciam. Keď už v novoveku konečne začínali mať rozum, tak teraz si ho musia len tak rozflákať, blbci.
a pravda, tým, že dnešná doba sa prepracovala tam, kde je, tak sa niekotrými vecami vraciame do minulosti...
ROFLMAO