Spolu s dvojicou Štúr – Malachovský sa budú usilovať vstúpiť do programu aj policajní vyšetrovatelia Šašváry a Lovás, kaderníci Ramon a Richie, rómski spoluobčania, Škóti – bratia Josh a Steve, ktorí s obľubou vyučujú základy slušného správania, operná diva Brunhilda so svojim textárom a viacerí ďalší. Bude to však príchod ilegálny, pretože podarená dvojica sa rozhodla nabúrať do vysielania verejnoprávnej STV a šíriť svoju svojráznu šou načierno. Avšak výlučne s humorom im vlastným...
Prvá časť zábavného týždenníka Ooops! Načierno, ktorú uvedieme vo štvrtok 17. septembra o 21.30 h na Jednotke, bude paródiou a vtipným modelovaním situácií súvisiacimi s výkonom profesie kriminalistov, ktorých si ako „hostí“ pozvú do štúdia.
Mne to pripadá celkom vtipné a navyše to nevyzerá ani nejak nasilu vulgárne vtipné a nevkusné.
Ja si cením každého kto u nás prichádza so snahou tvoriť inteligentný humor, lebo viem aké je to veľmi ťažké. Veď hocikto si skúste napísať nejaký 3-4stranový vtipný rozhovor alebo scénku, že aký bude výsledok.
jaj vy myslíte tu hlúposť - žiadny humor iba pokus o trapne scenky - alebo kopírovanie najstarších vtipov - to čo páni predviedli niekedy na markíze bolo priam žalostné bez napadu a čo je najhoršie že sami si myslia jaký su dobrý - Týmto prosím STV nech radšej opakujú Polský čiernobiely film "ČAS UMIERAŤ" Ďakujem za pochopenie.
Po prve do pice je to ako dementny Profesionali co je uz beztak brutalny trapas a okrem toho tie skurvene madarske mena ma uz aj tak dost irituju, chvalabohu TV nepozeram, tak tu ostava po mne len tento picung...
@Ladybellamy radcej vojnu ako tu blbost jednotvarnu, bohom zabudnutu, zagrcanu, lacnu, trdicne nekvalitnu, primitivnu, hlupu a napriek tomu peniaze zarabajucu!!!
o 21:30?? to budú Odsúdené..každopádne pozerať to budem...MILUJEM TEN PROGRAM! minulé leto som sa na tom strašne bavila..posreme sa sosi do osi bykofi...fršok je napnuty.. totalita brutalita
@stage tí nevideli inteligentný humor ani z dialky. a argumentácia typu skús to sám, ked sa ti nepáči je naozaj smiešna, obzvlášť ked ju ešte používa človek v tvojom veku
@R4do Vieš, ja ich nepoznám a tie ukážky, čo sú tu, ma celkom pobavili. Neviem len, čo má spoločné s mojim vekom názor, že robiť dobrý humor je ozaj ťažké a kto s tým nesúhlasí, nech sa o to sám pokúsi. Za tým si stojím. Keď si v tom dobrý a máš vymyslieť každý týždeň 5 vtipných scénok, možno dve z nich sa podaria na úrovni. V súčasnosti veriť v príchod nejakej vyššej kvality slovenského humoru je podľa mňa sebeklam a utópia.
@stage ved práve. skritizujem zvyšné tri a vyrútiš sa na mňa aby som si to skúsil sám. to akoby som povedal, že fiaty sú na hovno autá a niekto odtiaľ mi zavolá, aby som si skúsil postavit vlastné. jednoducho detinská argumentácia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Prvá časť zábavného týždenníka Ooops! Načierno, ktorú uvedieme vo štvrtok 17. septembra o 21.30 h na Jednotke, bude paródiou a vtipným modelovaním situácií súvisiacimi s výkonom profesie kriminalistov, ktorých si ako „hostí“ pozvú do štúdia.
Ja si cením každého kto u nás prichádza so snahou tvoriť inteligentný humor, lebo viem aké je to veľmi ťažké. Veď hocikto si skúste napísať nejaký 3-4stranový vtipný rozhovor alebo scénku, že aký bude výsledok.
na profesionalov si papulku neotvaraj Delpurr lebo bude vojna...
a inak @Ladybellamy som s tebou...profesionali su dobryy
ale celkovo nič moc......úroveň, tuším sám by som napísal lepšie scénky.....
Btw. kedy som sa na teba vyrútil?