stáva sa vám to, že sa vám sníva niekoľko nocí po sebe, alebo za určitú dobu ten istý sen? mne sa sníva nejak 2 krát do mesiaca, že sme na našej chalupe a tam straší, alebo že som na tej chalupe a nemôžem rozprávať alebo otvoriť oči... proste s tou chalup
Snívaval sa mi jeden sen takto, že aj 6 krát. Vždy to bolo to isté išla som z jedného sídliska na druhé cez domovú oblasť, tam bolo jedno dievča uväznené a pes tam bol.. potom sa na nás uvalila lavína vody a .. umreli sme
Mne sa skoro vždy sny plnia a každú noc sa mi niečo sníva ale tie "živé" sny mam poslednú dobu často...poznáte to keď sa zobudíte z dobrého alebo zo zlého sna a neviete čo bolo a čo nie
nedavno sa mi snivavlo kazdu noc ze kradnem v obchode jahodovu deli...v kuse ten isty sen raz na to predavacka prisla inokedy nie...a tak som ju raz fakt ukradla a potom sa mi to uz nesnivalo...teda raz...ale mala iny obal
áno sníva sa mi a záleži od obdobia alebo ako to nazvať . jedneho času sa mi snívalo že som sa dusila asi 5 dní za sebou a na ten 5 den respektive ked sa mi to snívalo som zrazu "to" čím som sa dusila vydýchla a bolo dobre.. neviem čo to bolo..alebo sa mi sníva že padám ,ale ževraj to je preto lebo rastiem =D teda to mi vždy tak hovorili naši tak možno na tom niečo bude =D vela takých snov sa mi opakuje neviem prečo ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov