Ahojte,mám pokožku ktorá sa len veľmi málo opáli. Chcela by som navštíviť solárium (1x) ale viem,že je to nezdravé pre pokožku. preto hľadám rôzne iné alternatívy. Samoopaľovací si dávať nechcem, nechcem chodiť fľakatá, čítala som aj o nejakej novej metód
Solárko nie je moc drahá záležitosť, ale je to strašné a ničí ti to pokožku. Keby si radšej kúpila ten samoopaľovací a poprosila napríklad mamu alebo sestru alebo kamarátku alebo frajera alebo hocikoho, aby ti s tým poriadne pomohol, mala by si byť OK. A ten sprej používajú napríklad na maličké deti ktoré chodia na súťaže krásy v USA, to myslíš? Také chladivé čudo čo ich tým nasprejujú a deti sú rozkošne ohnednuté? Podľa mňa je to to isté ako ten samoopaľovací akurát v spreji ale popravde netuším
@martina123 JJ sprej je fajn ...ale to sa dava ked potrebujes opalenie hned, napriklad kvoli svadbe. Zlupe sa to po 2-3 dnoch. Inak solarko nie je skodlive 1x, ani 2x...prave naopak, doplni sa ti aspon vitamin B.
A kde ta neopaluje, ber vitamin B a lepsie ta bude chytat.
hmm v dnesnej dobre je uz solarko (s kvalitnymi trubicami) viac bezpecnejsie ako ked si dlho na slnku..
@joplinka - krem za 20 euro? neviem ci je to potrebne..ukaz mi jeden KREM DO SOLARKA KTORY MA UV OCHRANU!! TAKY NEEXISTUJE..SAMOZREJME NEJAKY KREM ..HYDRATACIA ATD...ALE NIE PROTI UV..!!
1.vyber si kvalitné solárium kde sa trubice pravidelne menia
2. ja som za 3 min platila 1 euro v najkvalitnejšom solárku v KE(absolútne to nie je veľa)
3. bola som 2krát po 3 min a opálilo ma, len zas ja môžem mať úúúplne inú pokožku
4. nezabudni si dať okuliare aj keby neviem čo, po prvýkrát mi kus schádzali, lebo boli uvoľnené a nedali sa stiahnúť a ma tak potom bolela celá hlava aj oči, že konec...
5. neboj sa, nezomrieš, aj keď pôjdeš aj 5krát
6. ak si nato veľmi zvykneš a budeš chodiť každé 2 dni, tak bude tvoja pokožka vyzerať ako koža od topánok
7. existuje google na info o solárku a opálení....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
toto som myslela ...ale bojím sa ze sa netrafia farbu a budem oranzova ako mrkva alebo hneda ako cernoška
A kde ta neopaluje, ber vitamin B a lepsie ta bude chytat.
skús Betakarotén, ten by ti mal pomôcť v opaľovaní
kúpiš to v lekárni, stojí to približne niečo okolo 3€
nemá to žiadne vedľajšie účinky je to v podstate vitamín
@joplinka - krem za 20 euro? neviem ci je to potrebne..ukaz mi jeden KREM DO SOLARKA KTORY MA UV OCHRANU!! TAKY NEEXISTUJE..SAMOZREJME NEJAKY KREM ..HYDRATACIA ATD...ALE NIE PROTI UV..!!
2. ja som za 3 min platila 1 euro v najkvalitnejšom solárku v KE(absolútne to nie je veľa)
3. bola som 2krát po 3 min a opálilo ma, len zas ja môžem mať úúúplne inú pokožku
4. nezabudni si dať okuliare aj keby neviem čo, po prvýkrát mi kus schádzali, lebo boli uvoľnené a nedali sa stiahnúť a ma tak potom bolela celá hlava aj oči, že konec...
5. neboj sa, nezomrieš, aj keď pôjdeš aj 5krát
6. ak si nato veľmi zvykneš a budeš chodiť každé 2 dni, tak bude tvoja pokožka vyzerať ako koža od topánok
7. existuje google na info o solárku a opálení....