Ako sa opalovat tak, aby som sa potom nešúpal?
Kedže som stále v tričku tak mi vadí že mám hnedo-biele prechody. A to leto ani nezačalo. Treba sa po opalovani mazat telovym mliekom alebo ako? Lebo v kuse sa zosupem a vyzera to hrozne. A potom uz OK.
@strangelove Hmm tak to neviem povedat ci ma spali ci nie. @Adka25 asi skusim len hodinku max. a budem zvysovat cas @Laurikaaa Tak ako ja som sa tiez stokrat opaloval bez opalovacieho, alebo aj v solarku som bol skusit ze co to je zac.. No uvidime v buducnosti
no 4ka ťa nevytrhne z biedy keď ťa spáli takým spôsobom, že sa šúpeš... 10tku 20tku faktor by som ja na tvojom mieste použila no ale stále lepšie ako nič no ale nečakaj asi, že ťa už nespečie
@laurikaaa Tak ako ked pojdem na obed tak aj 30tku. Len ked pojdem tak ako dnes ze o 5tej tak uz nieje az take ostré slnko. Uvidim zajtra ci bude nieco vidno ci spalene alebo opalene
Ja som za možno hodinu opalovania v madarsku na kupalisku, nevidel zmenu, a potom doma som sa ešte 2 tyždne šúpal ...hotová katastrofa. stačí pol hodina na 30 stupnoch vonku a si opaleny dosť aj bez kremu
@wistingher Ja som bol po robote o 5tej (cca 24stupne) na hodinku a normalne pekne ma opalilo do cervena a potom mi to zhnedlo. Ja neviem preco ale v madarsku ma vzdy spali ako teba.
Teraz sa zosupes, a potom uz sa nebudes aspon supat.
@passarinho v madarsku je väčšie teplo, prave z madarska sa rozsiruje oblast vyssieho teplotneho stupna, takisto je tam aj vdaka tomu madarská step zvaná "pusta".
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
@Adka25 asi skusim len hodinku max. a budem zvysovat cas
@Laurikaaa Tak ako ja som sa tiez stokrat opaloval bez opalovacieho, alebo aj v solarku som bol skusit ze co to je zac.. No uvidime v buducnosti
@strangelove
@Adka25
@Laurikaaa
@Warble
Teraz sa zosupes, a potom uz sa nebudes aspon supat.