Zdravím, nedávno mi prestali fungovať titulky v Openloade a už si s tým neviem rady. Prehliadač mám aktualizovaný a i keď v prehrávači skúsim zapnúť alebo vypnúť tit tak proste tam nie sú. Neviete čo by s tým mohlo byť?
Ďakujem
@chlorofyl svojim sposobom moze mat pravdu, pri prvej davke zacne mozog pracovat o 10% vykonnejsie na urcitu dobu.. efekt sa znasobit neda, no i tych 10% vyssej inteligencie moze chybat prave k vyrieseniu problematiky.. toť moja konspiracia
@magorias to zas nie, to len uz bez toho nedokazes normalne fungovat, odbornici tomu hovoria zavislost a ak s toho nedokazes vykluckovat sam, tak ver, ze nieje hanba zverit sa im do ruk
@7 moje slova, no napriek tomu skus najprv strejdu google, po nom ti aspon nebude za 2 dni nespavosti zle jak po siestich flaskach tvrdeho a troch rekesoch piva s partiou bandy, ktora sa alkoholu strani
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov