Nikdy by som dobrovolne nesla na ziadnu operaciu, iba keby to bolo naozaj z vyhradne zdravotnych dovodov. Nosim okuliare, zrak sa mi zhorsuje, ale urcite by som nesla.
Mno já nad tím uvažuju už delší dobu, a asi na laser bych šel... Protože je docela problém se slunečníma brylema... Nebo se vrátím k čočkám, na ktere momentálně nemám jen cash... Takže já bych do toho šel jenom nějakých 40 000 czk za obě oči je docela fakt pálka...
ja som si tiež ako @7 už zvykol na okuliare , je to aj nevýhoda že ich musím nosiť , ale niekedy sa aj zídu , lebo ľudia si väčšinou myslia že človek s okuliarmi je inteligentnejší
rozmýšľam o tom, či v budúcnosti po 21-tke pôjdem. Okuliare sú obmedzujúce...furt to čistiť, nezabúdať, bolí ma za ušami a pod. Ale zas by som si aj zistil, aké je riziko operácie
pozeral som o tom relaciu na stv....hovorili ze 2-4 dni po zakroku vas budu trapit neznesitelne bolesti oci...sam lekar povedal ze tie bolesti niektore zeny prirovnavaju porodnym bolestiam
neviem...nemam okuliare takze nemozem povedat. ale je zaujimave ze poznam viacero ocnych lekarov ktori nosia okuliare. cize mozna ten laser neni az taky super
jedna strana je tá, že 98% zákrokov sa podarí, no druhá je vždy to "čo ak"...a nehráme sa o zápalky, to je snáď jasné...okrem toho musíte im podpísať papier, že v prípade, že sa to pokašle sa vzdávate všetkých právnych krokov, takže ste úplne bezmocní a svoje oči proste zveríte do rúk osudu.
každopádne, ak sa to podarí a človek má pokoj od okuliarov, handričiek, šošoviek, roztokov, púzdier etc., tak to musí stáť za to. a prachy sú v tomto prípade naozaj ten najmenší problém u mňa.
@ayreen presne.vzdy visi vo vzduchu to "čo ak".... hoci mam dioptrie iba -1,25 chcela by som to skusit..ale bojim sa..kazdopadne to musi byt krasny a neskutocny pocit zobudit sa a vidiet
ale pocula som, ze vraj sa vzdy tieto chyby oka aj tak vratia...po urcitych rokoch...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Nosím okuliare tretím rokom a neviem si seba sa bez nich predstaviť.
Ale tak pri peniazoch asi nebudem
jedna strana je tá, že 98% zákrokov sa podarí, no druhá je vždy to "čo ak"...a nehráme sa o zápalky, to je snáď jasné...okrem toho musíte im podpísať papier, že v prípade, že sa to pokašle sa vzdávate všetkých právnych krokov, takže ste úplne bezmocní a svoje oči proste zveríte do rúk osudu.
každopádne, ak sa to podarí a človek má pokoj od okuliarov, handričiek, šošoviek, roztokov, púzdier etc., tak to musí stáť za to. a prachy sú v tomto prípade naozaj ten najmenší problém u mňa.
ale pocula som, ze vraj sa vzdy tieto chyby oka aj tak vratia...po urcitych rokoch...
tak neviem.. ešteže vymysleli šošovky
kto prežil nejaký zásah, plastiku tváre alebo tak..tak si myslím, že by prežil aj toto..