Bola som tam, ale iba na vysetreni...vyzera to tam velmi fajn, aj lekari, bola som dost spokojna, aj som videla nejaku pani po operacii, tiez vyzerala v pohode Myslim ze lepsie by si nevybrala. Aj ked mne tam nakoniec zistili podozrenie na jednu diagnozu, vydesilo ma to, pol roka som kvoli tomu musela chodit na rozne vysetrenia (nie len oci) a nakoniec sa to nastastie nepotvrdlo. Teda na beznych pristrojoch...cize oni tam maju asi az prilis dobre vybavenie a bojim sa tam znovu ist, ze mi zase nieco zistia takze znovu hladam nejaku dobru ocnu ambulanciu...este som nenasla ziadnu co by mi vyhovovala
(dufam, ze tento koment mi uz nezmazu, esteze som to kopirovala
ano je pravda ze si pri vedomi..len ti daju kvapky aby si necitil..ty sa totizto musis pozerat na ten laser...ja idem 22.augusta a zacinam byt trocha nervozna...ale velmi som po tej operacia tuzila a konecne mozem...je vela tychto centier, a ja som nasla toto CMO preto sa pytam,lebo kazdy ma iny nazor a ja pozam ludi co boli a boli vselikde a kazdy ma dobre skusenosti, tak neviem....
potom Kosice.... » www.excimer-kosice.sk/slovak.html... ...a v podstate ten isty doktor ma asi v auparku pobočku... » www.laser-auparktower.sk/...alebo... v Banskej bystricy? Ako tu citam tak aj Trnava roby tak neviem ale v tych kosiciach pisu o nejakej novej technologii citujem:"Od Oktobra 2007 pracujeme na najnovšom laserovom systéme Allegretto Wave Eye - Q od nemeckeho vyrobcu firmy Wavelight, ktorý má prívlastok NAJRÝCHLEJŠÍ a NAJBEZPEČNEJŠÍ excimerový laser na svete s certifikačnou skúškou FDA"tak neviem ci to maju aj v Blave ale pisu ze po operacii s tymto niesu neziaduce ucinky ako seroslepota teda v sere slabe videnie a rychlejsie sa uzdravuje lebo pracuje rychlo a je minimalna pravdepodobnost infekcie z vonkajsieho okolia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
(dufam, ze tento koment mi uz nezmazu, esteze som to kopirovala
a mojej kolegyne dcera bola niekde v Cechach,alebo na Morave a chvalila si,musim sa opytat,kde presne...
to je pravda, že ťa operujú pri vedomí, len ti umŕtvia očné nervy?
potom Kosice.... » www.excimer-kosice.sk/slovak.html... ...a v podstate ten isty doktor ma asi v auparku pobočku... » www.laser-auparktower.sk/...alebo... v Banskej bystricy? Ako tu citam tak aj Trnava roby tak neviem ale v tych kosiciach pisu o nejakej novej technologii citujem:"Od Oktobra 2007 pracujeme na najnovšom laserovom systéme Allegretto Wave Eye - Q od nemeckeho vyrobcu firmy Wavelight, ktorý má prívlastok NAJRÝCHLEJŠÍ a NAJBEZPEČNEJŠÍ excimerový laser na svete s certifikačnou skúškou FDA"tak neviem ci to maju aj v Blave ale pisu ze po operacii s tymto niesu neziaduce ucinky ako seroslepota teda v sere slabe videnie a rychlejsie sa uzdravuje lebo pracuje rychlo a je minimalna pravdepodobnost infekcie z vonkajsieho okolia