Mhm, krasa je v brutalite, v poslendej dobe mozem hlavne prve dva albumy, Orchid a Morningrise. Inak by uz ale mali nieco robit, lebo sa prilis nevyvijaju a posledny album som ani nedopocuval... ich vrchol je jasne Blackwater Park a Still life
Moj oblubeny album je Damnation, ostatne vlastne ani nepocuvam. Damnation tusim vznikol, lebo spevakovi zomrel stary otec, cize pesnicky su krasne pomale s textami na zamyslenie.
Album ripnuty do flac a dobre sluchatka, tak to je luxus
Elwen: No Ghost of Perdition a Atonement boli pesnicky, ktore sa mi pacili, inak ma to nebavilo :x Vela hudby sa tam opakovalo... keby som napriklad ten album pocul ako prvy, urcite by sa mi pacil, len vtedy uz som od nich poznal uplne vsetko ostatne, tak ma to moc nezobralo :/ A neviem, ci sa to zlepsi, pretoze odisiel zakladajuci gitarista a bubenik, ktory im velmi pomohol... pribrali klavesaka... hmm :x
A inak Damnation vznikol preto, lebo po mega uspesnom Blackwater Parku bol v plane velmi "heavy" album, ale Mikaelovi zostavala kopa akustickych partii, tak mu spevak Katatonie navrhol, nech urobia cisto akusticke album Pesnicka o ktorej hovoris, je The Night and Silent Water z Morningrise, ktora je o jeho starom otcovi, ktory zomrel tesne pred nahravanim...
Fragile:Je pravda ze som Ghost reveries pocula ako prvy, ale napriek tomu ze mam prepocuvane vsetky albumy ale mne osobne najviac sadol Gohost reveries a hned za nim Blackwater park....
Elwen: Kazdemu to jeho Ale ten sok z ich kombinacie hudby clovek zazije asi len raz a to pri prvom albume... tie albumy sa lisia od MAyH prakticky len produkciou...
To bid you farewell je este vynikajuca a najviac sa mi paci asi Demon of the fall z celej diskografie A potom velmi mozem Blackwater Park a este tu strasnu odrhovacku The Funeral Portrait
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Album ripnuty do flac a dobre sluchatka, tak to je luxus
A inak Damnation vznikol preto, lebo po mega uspesnom Blackwater Parku bol v plane velmi "heavy" album, ale Mikaelovi zostavala kopa akustickych partii, tak mu spevak Katatonie navrhol, nech urobia cisto akusticke album Pesnicka o ktorej hovoris, je The Night and Silent Water z Morningrise, ktora je o jeho starom otcovi, ktory zomrel tesne pred nahravanim...
ale apostle in triumph je best.
To bid you farewell je este vynikajuca a najviac sa mi paci asi Demon of the fall z celej diskografie A potom velmi mozem Blackwater Park a este tu strasnu odrhovacku The Funeral Portrait