@walllol no práve, že nijaký Len som chcela vedieť, či existujú ľudia s podobným názorom ako ja... s úľavou zisťujem, že sa ich tu pár ešte našlo Dokonca zatiaľ väčšina O.o
@barky bol videný v nedeľu dopravnou políciou ako podgurážený bez potrebného osvetlenia,reflexných a ochranných prvkov letí na bicykli dolu cestou a pravidelne strieda okraje cesty
@dandybrendy Ja to asnad´ nikdy nepochopím ľudí čo sa na mol idú opiť. Ja som v mojom živote nikdy nebola na mol ožratá a maximálne si dám jeden pohárik a hned´ nato kofolu a to mi úplne stačí. Podľa mňa človek sa dokáže zabaviť aj bez alkoholu a iných s prepáčením sračiek. Aj ked´ pre niekoho je potrebné sa za každú cenu opiť.
@walllol presne tak Ani ja sa neviem stotožniť s týmito názormi, preto nemám veľa kamarátov.... jednoducho... piť, skúšať drogy a sexovať v mojom veku?? Kam sme to došli? :/ Toto sa pýtam vážne každý deň...
hej a nechapem co sa k tomu staviate ako keby to bol najvacsi precin na svete...kto nepije nech nepije, ale ked si niekto raz za cas da, to neznamena ze sa bez alkoholu nevie zabavat, ale tak to vam clovek nevysvetli ked mate zaskatulkovany nazor, nevyplyvajuci z vasej skusenosti
@dandybrendy Kašli nanich toto potom není sú priatelia ked´ sa stebou nebavia kvôli tomu,že nerobíš to čo oni. Tatá celá doba je už nakazená. Bud´ sama sebou. Bud´ rada,že nemáš s prepačením nasrate v hlave a nerobíš to čo každý 2. Ver mi,že tý čo začinajú v takomto mladom veku vždy dopadnú zle. Mňa v škole šikanovali len zato,že som nerobila to čo oni. A teraz ked´ som dospelá som rada,že som si stala za svojim a nerobila také skazené veci. Teraz mam 19 rokov mám priateľa som s ním šťastná. Som na seba hrdá,že som s vtedy stala za svojim a není som žiadna troska. Nepotrebujem nikomu nič dokazovať ani iným ľudom. A veľa ľudí čo mi ubližovali sú teraz len jedná veľka troska. Takže bud´ hlavne sama sebou a kašli nato. Každému sa to vráti. Doplatia nato Skôr či neskôr určite
@25.. ?? Aha tak to že niektorí ešte nikdy neboli opití a nepijú, tak to je trápne a nemaju sa s tým chváliť...Aha.
Akože čo človek, to názor, ok, ale tak takéto názory ma vedia vždy zaraziť..
A keď sa človek ožere jak prasa tak že o sebe ani nevie, a nevie ani čo robí a popritom vyzerá hrozne a nechutne, a ani si nepamätá čo sa hluposti postváral, tak ano, tým sa teda chváliť dá, ved to je aké super... A čím viac sa niekto spije, tým je väčší borec. gratulujem.
@nixxina Trapnejsie je ked sa v 12 ozieratie a tvarite sa ze ste silno dospele. Vy ani neviete co je to detstvo ked v 12 sexujete,pijete a hulite. Gratulujem. Len tak dalej.
tak ako mne nevadi ked niekto pije, ani keď sa opíja..ani takých ludi nemám vo zvyku odsudzovať...väčšinou je mi fakt srdečne jedno ked niekto stvára takéto blbosti, ved nech si každý robí čo chce, ked si mysli že je to dobré a zaujíavé... pokial to samozrejme nieje niekto, na kom mi záleží...
Ale tak ked niekto povie že ked sa niekto neožiera tak je to trapne, tak to už sa mi vážne rozum zastavuje. ako sorry ale tak vážne...
rokov mam viac ako ty... tak klud nechapem ako sa najdu ludia ktori stale veria tomu, ze vek co tu niektori maju napisany je naozaj ich vek..a keby mam 12 pisem urcite inym sposobom
@pijemzelenycaj nie... ja nemam nic proti tomu ked niekto nepije je to jeho vec a je mi to jedno ... je trapne pokladat sa za pana boha za to ze niekto nebol opity a pozerat sa na ludi co piju ako keby pachali najvacsi zlocin zivota na druhej strane aj pit treba vediet nestotoznujem sa ani s totalne dozratymi 15 rocnymi detmi samozrejme
@pijemzelenycaj Mám nato rovnakyý názor. Ani ja ich neodsudzujem. Proste každý nech si robí čo chce. Je to ich vec. Ale hnusí sa mi ked som na niakej oslave a niekto sa ožere na mol a začne grcať. Aký to má potom efekt ked´ sa na mol opiješ ani nevieš kto si čo robiš a potom na každom 1 rohu grcáš? Alebo dokazovať si že si niaky borec len zato,že sa opiješ? Toto nikdy nepochopim. Suhlasím stebou. Aj mne sa nad takými ľudmi mozog zastavuje. Radšej sa nebudem ožierať ako keby som mala byť za niaku alkoholičku. Ja sa dokážem zabaviť aj bez s prepačením sračiek. Nepotrebujem nikomu nič dokazovať ani sa hrať na niečo. Mám svoj život. Som šťastná a nelutujem,že som nikdy nebola ožratá. Nepotrebujem to ani sa nato nechystám.
oki, ale tak nemyslim si že tí, čo zahlasovali za možnost 'nie' sa tvária že su nejak lepší...Len to,čo si napísala vyznelo trochu tak, ako keby to znamenalo že tí čo nepiju sú trápni a tí čo piju, tak to je normálne.
Ale tak suhlasim že ked si človek dá trochu a vie, kde má mieru, tak jasnéže to nieje žiaden hriech sveta alebo čo...
Ale ked sa nejakí 13 roční sopliaci ožieraju, tak uznaj, že to veru normálne nieje...
@nixxina Neviem koľko máš rokov. Tak som zareagovala podľa toho čo máš v profile. Neviem čo bolo natom vtipné. Ja som na seba hrdá,že sa neožieram. A nemienim sa prispôsobovať len zato,že moj kolektív pije. Nech si každý pije,huli,sexuje nech si robí každý čo len chce. Ale ubohosť mi príde ked sa niekto smeje natom,že niekto nepije. Alebo že nebol nikdy ožratý. Ja neodsudzujem ľudí len zato,že raz začas si dajú drink. Nech si dajú ich vec. Nebudem ich sudiť ani im niečo tlkať do hlavy. Ale príde mi hnusne a trápne ked´ sa ľudia na mol ožerú ani nevedia kto sú čo robia. To je podľa mňa ubohe a nechutné.
prvykrat som sa opil tak fest ked som mal 2x5+3 rokov.. to. bolo take super.. .. a od vtedy sa to so mnou viezlo az kym som prisiel na to,ze to nema zmysel a teraz sa opijem iba ked sa zalubim bo nerozmyslam nad tym kolko vypijem,ale na holku..a to sa uz dlho nestalo..
áno súhlasím . Ani ja sa necítim o nič ukrátená a som šťastná tak, ako som. A najlepšie je, ked odmietneš niekde alkohol, že nemáš chuť alebo tak, a všetci na teba kukaju odkial si prišla..
a fajčenie, to je tiež hnusobstvo, to mám k tomu ešte väčšiu averziu ako k alkoholu. Ked som niekedy na tréningu a sú tam chalani, ktorí sa inak tvária ako najväčší športovci, a popritom si tam zapaluju pomaly každých 10 minut, tak mi to vždy príde také vtipné ..
nemyslela som zase az tak vsetci ale tak celkovo poznam takych ludi co si myslia , ze nepijem som super
tak ja som v 13 tiez nepila zas a tie ozrate dievcatka su naozaj vtipne a keby mi pride ozrate dieta v buducnosti domov v 13 tak ho strieskam ze sa nepostavi 2 dni
@walllol ja som toho nazoru , ze pit treba vediet, ked niekto pit nevie je to jeho minus pripity clovek sa aj zabavi a nema nikdy ziadny problem a mam uz vek na to , aby som sa nesmiala z toho ze niekto nikdy nebol opity je mi to naozaj ze jedno , mam aj lepsie veci co rozoberat ... iba sa pousmejem nad tym a viem preco... inac take veci uz neriesim , vysvetlila som to vyssie ako som to myslela
@walllol ehm už len tak kus mimo tému vek registruješ ale ja sa zvyčajne aj kuknem ludom na foto vlastne to sa pozre každý vždy z toho sa dá usúdiť že nixxina nemá 12 a čo ona povie to platí!
@45 hej tak to suhlasim s tou mierou...lebo potom ten čo nepije vôbec, si náhodou raz dá, alebo mu náhodou niekto niečo naleje, a hned je poľahky mimo...a tie 13 decjá su vereu sprosté
@pijemzelenycaj To poznám ked zazeraju namna jak na debila,ze som odmietla alkohol Viem si to predstaviť ja sa zvyčajne smejem na ľudoch čo sa hrajú na niečo čo ani neni sú dosť ma to pobaví jak sa tvaria,že silno fajčia a jak silno to vedia niekedy to dosť pobaví
@nixxina Ja to nemienim už riesiť. Nebudem sa tu ani hádať. Jedine čo môžem dodať každý máme nato svoj pohlad. Toť vše.
@barky Ja som jej profil nepozerala ani nemám v úmysle. Reagovala som iba nato,že tam má 12 rokov nič viac. A nebudem sa tu hádať ani nič. Tak ked´ u teba funguje,že čo ona povie to platí premňa zamňa.
Vedieť sa neopiť je podľa mňa niečo, na čo človek môže byť hrdý. Veď prečo nie? Okolo mňa sa pohybujú ľudia, ktorí chodia často do mesta s hlavným cieľom "ísť si vypiť" a nie napríklad s cieľom "stretnúť sa s priateľmi". O mne sa dá povedať, že som abstinent (človek, čo tri roky nevypil ani kvapku alkoholu), no nedošla som k tomuto rozhodnutiu len preto, aby som to o sebe mohla s hrdosťou vyhlasovať. Ochutnala som dostatok alkoholických nápojov na to, aby som mohla usúdiť, že mi to jednoducho vôbec nechutí. Videla som množstvo ľudí konzumujúcich alkoholické nápoje (často bez miery), aby som zistila, že takto fungovať nechcem. Keďže sa držím hesla: "nikdy nehovor nikdy", tak si nemyslím, že si už nikdy v živote nič nevypijem, no skutočne to v blízkej dobe nemám v pláne . A okrem toho...nie, nemusím preventívne piť, aby som vedela kde mám mieru a náhodou ma niekto neopil (ako sa tu vyššie preberalo), pretože to by som s tým v prvom rade musela súhlasiť a hlavne, nemám 20 kilo, aby ma položili 3 deci vína . To, že sa človeku zvyšuje tolerancia na požité množstvo alkoholu (a potom viac vydrží) totiž nie je dobré znamenie.
@walllol aj ja som vždy sama sebou, nepotrebujem takých kamarátov, takú spodinu... A ja som spokojná, že nemusím strácať čas s takými ľuďmi... Tých pár kamarátov čo mám nie sú ako ostatní, zhodneme sa v týchto názoroch
dead space to je dobré, skúsim použit niekedy a alkohol nieje o tom, že ma cloveku chutiť, no pokial ti az tak moc chuti tak si zavislak/zavislacka...doba je taka ze je o tom len sa dobre naj**, nepijem často, tiez mi to az tak nechuti ale zas treba sa niekedy odreagovat a nemysliet na blbosti takze zdrat sa pod obraz bozi...cloveka sa aj hanbi za seba ked potom vidi fotky a tak
No ako by som to povedal.. stalo sa už aj také Aj keď už pijem len pivo tak od smädu, chlast radím k drogám ktoré sú pre mňa pod úroveň Sedlač najebaná z domácej pálenky, bvááááá, ďalší sen
@kikes666 bratmm mladmm, "počul" som už aj o čudnejších príhodách s chľastom
Už veľa krát, ale len raz až tak, že som sa nevedela postaviť ani na nohy. Od vtedy už viem kde je moja hranica aby som sa ešte vedela vrátiť domov v relatívne normálnom stave. No alebo aspoň neryhala ešte dva dni potom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
97 komentov
A inač @5
a aj zajtra sa... strašne moc!
Akože čo človek, to názor, ok, ale tak takéto názory ma vedia vždy zaraziť..
A keď sa človek ožere jak prasa tak že o sebe ani nevie, a nevie ani čo robí a popritom vyzerá hrozne a nechutne, a ani si nepamätá čo sa hluposti postváral, tak ano, tým sa teda chváliť dá, ved to je aké super... A čím viac sa niekto spije, tým je väčší borec. gratulujem.
tak ako mne nevadi ked niekto pije, ani keď sa opíja..ani takých ludi nemám vo zvyku odsudzovať...väčšinou je mi fakt srdečne jedno ked niekto stvára takéto blbosti, ved nech si každý robí čo chce, ked si mysli že je to dobré a zaujíavé... pokial to samozrejme nieje niekto, na kom mi záleží...
Ale tak ked niekto povie že ked sa niekto neožiera tak je to trapne, tak to už sa mi vážne rozum zastavuje. ako sorry ale tak vážne...
rokov mam viac ako ty... tak klud nechapem ako sa najdu ludia ktori stale veria tomu, ze vek co tu niektori maju napisany je naozaj ich vek..a keby mam 12 pisem urcite inym sposobom
@pijemzelenycaj nie... ja nemam nic proti tomu ked niekto nepije je to jeho vec a je mi to jedno ... je trapne pokladat sa za pana boha za to ze niekto nebol opity a pozerat sa na ludi co piju ako keby pachali najvacsi zlocin zivota na druhej strane aj pit treba vediet nestotoznujem sa ani s totalne dozratymi 15 rocnymi detmi samozrejme
oki, ale tak nemyslim si že tí, čo zahlasovali za možnost 'nie' sa tvária že su nejak lepší...Len to,čo si napísala vyznelo trochu tak, ako keby to znamenalo že tí čo nepiju sú trápni a tí čo piju, tak to je normálne.
Ale tak suhlasim že ked si človek dá trochu a vie, kde má mieru, tak jasnéže to nieje žiaden hriech sveta alebo čo...
Ale ked sa nejakí 13 roční sopliaci ožieraju, tak uznaj, že to veru normálne nieje...
áno súhlasím . Ani ja sa necítim o nič ukrátená a som šťastná tak, ako som. A najlepšie je, ked odmietneš niekde alkohol, že nemáš chuť alebo tak, a všetci na teba kukaju odkial si prišla..
a fajčenie, to je tiež hnusobstvo, to mám k tomu ešte väčšiu averziu ako k alkoholu. Ked som niekedy na tréningu a sú tam chalani, ktorí sa inak tvária ako najväčší športovci, a popritom si tam zapaluju pomaly každých 10 minut, tak mi to vždy príde také vtipné ..
nemyslela som zase az tak vsetci ale tak celkovo poznam takych ludi co si myslia , ze nepijem som super
tak ja som v 13 tiez nepila zas a tie ozrate dievcatka su naozaj vtipne a keby mi pride ozrate dieta v buducnosti domov v 13 tak ho strieskam ze sa nepostavi 2 dni
@walllol ja som toho nazoru , ze pit treba vediet, ked niekto pit nevie je to jeho minus pripity clovek sa aj zabavi a nema nikdy ziadny problem a mam uz vek na to , aby som sa nesmiala z toho ze niekto nikdy nebol opity je mi to naozaj ze jedno , mam aj lepsie veci co rozoberat ... iba sa pousmejem nad tym a viem preco... inac take veci uz neriesim , vysvetlila som to vyssie ako som to myslela
@barky odteraz ma budes neustale pocuvat !
@nixxina Ja to nemienim už riesiť. Nebudem sa tu ani hádať. Jedine čo môžem dodať každý máme nato svoj pohlad. Toť vše.
@barky Ja som jej profil nepozerala ani nemám v úmysle. Reagovala som iba nato,že tam má 12 rokov nič viac. A nebudem sa tu hádať ani nič. Tak ked´ u teba funguje,že čo ona povie to platí premňa zamňa.
zajtra tez by mohla byt solinne ruka hore..
@cmuciQovia nedojdete znovu ?
hop hop hopaaaa ruky hore heeeej !
ale šetri cez rok! a dáme dovolenkys a budeme rum chladiť v mori
a danjel, zajtra kvety polej! lebo bude zle!
bohá, ja som strašne super baba!
Zn.: 50 citrónov z Činzána: už nikdy viac!
@kikes666 bratmm mladmm, "počul" som už aj o čudnejších príhodách s chľastom