...otazka ..neewiem ci bola ..ako castoo sa spijetee tak ze o sebe newiete..alebo len tak do nalady?...ta otazka ma zere uz dost dlho ..lebo mi kazdy vravi alkoholicka a ja som nemala chlast ani nepametaam
ja som bola dva krat v mojom dlhom zivote a oba razy lutujem jak das ... to je pre takych co sa nevedia ovladat a inak slecna zakladatelka dufam ze ten vek je preklep
chlastanie ma prešlo keď som v 16 za triezva videla svojich rovesníkov ako sú v stave opilosti nechutní, otravní a trapní teraz akurát pivo alebo prípadne ak je nejaká action čo nie je moc často
nepijem...a zijem...ale sem tam som mierne spita....ale to neni take ze sa neovladam to sa stalo len jediny raz a take oneeee...blbosti som kricala ze az
nikdy...ani spita, ani pripita, nic...ja nepotrebujem chlastat aby som sa bavila, zda sa mi to ubohe a u dievcat este viac...vypijem prilezitostne pripitok alebo nieco take, ale inak nie...vlastne teraz uz skoro dva roky som nemala ani kvapku, ani na silvestra lebo nemozem ,ale 26 jula to si pripijem urcite to bude uzasny den!!! ale len pripijem, nic viac aj ked budem mat velky dovod na oslavu, mam mieru
@Cukriq ze ja ta poznam osobne a doverne myslim ze aj ty mna a ze tebe hovoria alkoholicka? co??? nepoviem ked to povedia nasej Lucii ... ale tebe? to si ma fakt zaskocila
a priznam sa raz som bola opita tak ze som o sebe nevedala a ja by som to vlastne ani nikdy neurobila ale ta kamaratky moje mno...
ale inak do nalady trosku si dat
@mraucinka ..ne janka?,..powec ty ..kedy ja som pred tebou pila?...a to sa pozname dlhoo ..dost ...coo raz som si dala ..fuu ale to este v lete ...sak powec ty ..jak ja pijem ..jeden glg a staci mi ...vsak my vieme ....aa jj vraveli mi ..zee si robila kotrmelcee
@Cukrig jj je pravda ze ja som ta v zivote nevidela pit! NIKDY! preto som zaskocena ze o tebe take hovoria a to sa dlho pozname ... sice pocula som ze si si obcas rada dala ale ja som pri tom nebola ale zeby si bola alkacka?
-ta jj robila som kotrmelce to je pravda ale to som nebola pri sebe a taktiez mi vraveli ze som hovorila ze to vsetko je len sen a ja sa s toho prebudiim . no nebol to sen
preboha máš 13...mno ved ty dopadneš zle uvidíš sama..viem ako to chodí, kto v partii vipije najviac tak je "king" ale ked budeš staršia pochopíš že je "king" ten čo nepije....Ja osobne tiež som pil, a dosť niekedy až moc ale to je preč, nepil som asi pol roka a vobec mi to nechýba...robí to iba problémy...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
1. ideme na jedno
2. dopijeme a ideme
3. od zajtra nepijem!
hneď by isch prešla chuť hlupaci hlupi...
a priznam sa raz som bola opita tak ze som o sebe nevedala a ja by som to vlastne ani nikdy neurobila ale ta kamaratky moje mno...
ale inak do nalady trosku si dat
-ta jj robila som kotrmelce to je pravda ale to som nebola pri sebe a taktiez mi vraveli ze som hovorila ze to vsetko je len sen a ja sa s toho prebudiim . no nebol to sen
...ja alkacka nesoom ..mf a uz si ani rada nedam ..mozno trosickuu ..fuuj!!