Som ambiciozna a tak trošku perfekcionistka. Mám rada pingpong, jedlo, jazyky, suchý a čierny humor, knihy a školu. Som náladová a výbušná a niekedy prehnane precitlivelá.
Dobry den volam sa Michal. Rad by som sa s Vami zoznamil. Mam rad melodicke piesne od Michala Davida a hlavne piesen " Co mi schazelo jsi byla ty". Pocuvam radio Jemne Melodie.Medzi moje konicky patri zber a triedenie surovin a zahradka a v neposlednom rade tiez prechadzky a vylety.Tento rok mi ostatne krasne vykvetol salat a rododendrony. Rad by som keby si bola dobra mila a vedela ma obstastnit. Posluchat radio Jemne Melodie nemusis a Michala Davida Ti potom zaspievam az budeme sami.. Dakujem a s pozdravom!
marne cakam kym sa toto niekde uchyti,nic nove zatial o sebe nenapisem
som tichá a pre mnoho ľudí divná.mám rada spánok,sneh,čítanie a počítačové hry.som lenivá,rada nadávam na veci ale rozmýšľam nad vecami,ktoré iných ľudí celý život nenapadnú.
Som celkom extrovertnej povahy, milujem umenie a snažím sa ho občas tvoriť. Moji priatelia sú pre mňa takmer všetko a snažím sa veľa písať, kresliť a občas aj hrať na hudobné nástroje. Blogger, matfyzák a birdzák celým svojim bytím.
Maniodepresívny, bradatý, cholericko- flegmatický odľud so záľubou v metalovej hudbe, histórií, chémií,biológií a slovanskom rodnoverstve. Som závislý na žilinských langošoch, mám rád iróniu a sklon k cynizmu. A vlastním úžasnú schopnosť pri rozhodovaní si vybrať tú najhoršiu možnosť.
som zvlastny bizarny typ osobnosti, ktotu chapu len vyhradeni ludia, tak isto, ako si aj k telu pripustim vyhradenych ludi, druhi ma nazvu 'ta p*ca' alebo ma hned zacnu posudzovat
dalej som agresivna, ctiziadostiva, vybusna a strasne pedantna osoba
neviem zit bez sportu, bez umenia,milujem Lady GaGa a rada sa bijem
Tá, čo chodí vysypať smeti v papučiach, i keď je všade kopa snehu a teoreticky by s úsmevom zvládla detailne opísať rozkladajúcu sa zdochlinu, ak by mala až takú fantáziu, ale v prípade, že by mala písať o tom, ako si Janko a Marienka za svitu mesiačika vymieňajú tráviace enzýmy v ústnej dutine, tak by zrejme potrebovala vedro a aj tak by sa na to po chvíli vykašľala.
Som zvrhlé slušné dievčatko. Áno, zbožňujem oxymorony.
A rada si spievam. Napriek tomu, že neviem spievať. A nezastaví ma ani skutočnosť, že nepoznám text.
To že som cynická, morbídna,neromantická a prieberčivá ešte neznamená, že na mňa neúčinkujú niečie feromóny. Nanešťastie.
Neovečkový veľmi občasný ovečkoid túžiaci byť ovečkou a preto značne v dobrom závidiaci ostatným ovečkám. A čestný člen stáda Snehovejvločky.
Okrem toho som nútená poznamenať, že som jedna z mála ženských, čo pozná Sisters a nemá najmenšej potreby sa akokoľvek nadchýňať Endrjúom. A cením si tejto svojej výnimočnosti.
pre mňa je veľmi ťažké opísať ma, lebo moja nálada/správanie sa mení dosť často (proste vodnár) asi len toľko, že si idem stále za svojím cieľom a mám rada spoločnosť a nehádam sa kvôli každej blbosti a dosť veľa sa smejem, ale dakedy sa hanbím
Som nútený workoholik bez života vytrhnutý zo spoločnosti, nenávidím svoj život, sem tam to dám pocítiť ľuďom v okolí. Ale keď sa dostanem medzi správnych ľudí tak som najviac super
@purenarcissism Nepredvídateľná a vždy iná. Mnohovrstevnatá, pričom ku jej naspodnejším a najcharakteristickejším vrstvám sa dá dostať buď na začiatku, alebo nikdy (waw, toto znelo desivo a tak záhadne!). Vie predostrieť niekoľko tvárí, ale tú skutočnú už dávno nikto nevidel (ani ona sama). Premenlivá osobnosť
To klišé, že sme nikým nepochopené budúce autorky svetoznámych kníh, ktorým rajblo z vlastnej geniality a že milujeme klišé-neklišé a veríme v lásku, spomínať nemusím, to už všetci vedia
Som clovek, ktory nechce byt stredobodom pozornosti, no napriek tomu dokaze vsetkych prekvapit, clovek ktory vzdy zbytocne vela premysla namiesto toho aby dokazal "vypnut" a dat veciam prirodzeny chod. Som clovek, ktory nerozprava pokial to nema zmysel a nema rad vela nezmyselnych a zbytocnych reci, ticho mam radsej a v ziadnej situacii ho nepovazujem za trapne. No a nakoniec som clovek, ktory je od malicka spojeny s pocitacom, internetom, nekonecnym poznavanim novych veci, milujem cyklistiku, bedminton a elektronicku hudbu /trance/.
pre neznámych introvert, pre kamarátov extrovert mám rada knihy (závislá na Harrym Potterovi), rada by som cestovala po svete, som až príliš úprimná , nemám rada ludí, ktorí klamú a sú falošní, a nedôverujem ľudom, a som divná a smejem sa na veciach, ktoré vbc niesú vtipné, a nejsom rada stredobodom pozornosti a tak
Rada rozprávam. Rada veľa rozprávam. Neviem sa uraziť. Keď nad tým tak rozmýšľam nikdy som na nikoho nebola urazená Len sa rada hádam. Ale hádať a nadávať si treba tak priebežne, aby sa to ventilovalo
A áno, som strašne trápna. Lebo som pomerne....živá? Rada skáčem a spievam si na ulici ľudovky. Len tak. A rada ľuďom radím ako sa dostať na toalety v Mcdonalde zadarmo.(asi by ste sa čudovali akí sú sprostí)
@stenatko neviem či je to tým že mám predkrámie alebo druhým pohárom martini alebo neviem ale úplne si ma dojala ľúbim ťa Ivu a ďakujem kokos totálne rocitlivená som bože ňuňo
Som prílišne empatická, momentálne stratená sama v sebe, milujúca osoba túžiaca po všeobecne spokojnej existencii, súžití s prírodou a s obrovskou snahou dosiahnuť životnú harmóniu.. Ťažko identifikovateľná, polospoločenská osoba s prílišným vnútorným životom, ktorý občas komplikuje moje samotné prežitie. Som to ja, úzko spätá s postrockovou hudbou, hľadajúca nedokonalý ideál a popritom silno uvažujúca o prechode na vegetariánsku stravu. Teší ma.
ahoj, volám sa Karel a mám rád špagety, filmy, spánok, hudbu (len dobrú lebo zlá je zlá), jeseň, reťkovky, banány, pivo, humor (akýkoľvek), týždenník .týždeň a rád sa učím nové veci (len škoda že tie staré medzitým zabúdam). Ak si milá tak sa ozvy....no, nemusíš byť priamo milá stačí ak nebudeš úplná piča...
Rada spoznávam nových ľudí, myslím, že viem byť priateľská a empatická a rada načúvam, no nie vždy viem nájsť správne slová na odpoveď. Som sebavedomá no nie cieľavedomá, ľahko sa vzdávam, pretože som lenivá a nebaví ma makať. Snažím sa myslieť pozitívne lebo len tak sa moje sny môžu naplniť. Chcem v každom vidieť niečo dobré a veriť, že sa dokáže zmeniť. Bývam dosť naivná a príliš moc dôverujem a spolieham sa na to, čo ľudia povedia.
Nie som ako iné baby v mojom veku, nezaujímajú ma veci ako zaujímajú ich ale aj tak si myslím, že nie som o nič horšia, ani lepšia a len ma proste treba spoznať a nájsť si ku mne cestu a ja vás budem mať rada
často excentrický, často melancholický, a až nepríjemne úprimný, no ked raz za čas poviem niekomu akékoľvek pozitívne slova tak si može byť 100% istý že to tak je a nieje to lichôtka, pretože nenormálne šetrím slovami uznania. Milujúci prírodu, zodpovedný voči tomu na čom/kom mi záleží a mamvpičista voči pre mna nepodstatním veciam a ludom...
drza, ukecana, zavisla na knihach, zaujima ju psychologia a umenie, stve ju, ked jej nieco nejde. Snazi sa byt stale lepsia. Vybusna a urazliva. Uprimna, aj ked ju ludia potom nemaju radi obcas. Miluje sex a cokoladu, spojenie zrmzliny, smotany a ribezly v nanuku napriklad tiez levica ako vysita, teda aspon dufam
Je vtipne opisovat samu seba, dufam, ze som to spravila dobre
som plná protikladov. nestála,chaotická,ironická,samoľúba a narcistická. viem sa nadchnúť pre vec,lubim toy story (rex-a a buzz light year-a najviac),čierny čaj a latte,objatia, pocahontas a soundtracky z Poc.,milujem ciste modre nebíčko bez oblačikov, knihy,serialy,palacinky a segedin,horucavu a more,zvieratka,čajovo-vodňáskové večery istými osobami, smiech až mi slzy tečú. ďalej milujem nedokonalé okamihy z ktorých si spravím dokonalé šťastné momenty, moje druhé mladšie odvážnejšie JA
lubim jelena a lesnika
vlastne som sa ani neopisala..len čo mam rada ale toho je mrte viac
som bezúhonný človek, úprimná, neznášam nespravodlivosť, priateľská, záleží mi na ľuďoch okolo seba, nedokážem zradiť svojich priateľov, ale občas si možno držím odstup, lebo niektorí ľudia sklamali ... + som chápavá, dobrá a aj pomôžem keď sa dá... ale zároveň som za každú srandu (ktorá samozrejme nikomu neublíži)
taktiež ako @0 mám rada alkohol, opustené miesta, budovy, kde je málo ľudí a milujem keď tam môžem byť s človekom, ktorého mám rada.. lenže v BA sú už také budovy väčšinou zabraté fízlami :/
Výbušná, úprimná, ukecaná, trošku zakomplexovaná. Nebojí sa povedať svoj názor, často nepozerá na následky svojho konania. Veselá aj keď s depkárskymi sklonmi. Skoro stále so slúchatkami v ušiach aj keď ju už neraz za to skoro zrazilo auto. Kresliaca na všetko čo jej príde pod ruku či už výkres, servítka alebo školská lavica. Vcelku spoločenská ale potrebuje byť aspoň 3x do týždňa zopár hodín sama aby nabrala nové sily do života. Nemá problém si robiť srandu zo všetkého aj sama zo seba. Vcelku inteligentná(to o mne hovoria ostatný). Má svoj štýl. Snaží sa už neopičiť po ostatných. Má vlastný vymyslený svet. Pravd povediac zbožnuje pomstu a vyžíva sa v tom no vcelku vie byť aj úplne milá osôbka ktorá pre svojich naj urobý čokoľvek.
Rovno poviem čo si myslím a výnimočne mám svoje nálady. Naživo som komunikatívny a milý ale tu na vás nie . Mám rád prírodu,primitívne kultúry,psychadeliká a hory
Neviem sa jednoznacne opisat. Som vacsinou individualistka, som dost komunikativna, rada spoznavam novych ludi, ale obcas som rada aj sama. Nie som urazlivy ani vybusny typ. Pochybujem o vela veciach a obcas privela rozmyslam. Obcas by som mozno mala trochu viac prejavovat city. Som divna, ale mam sa rada.
everything but cute. som tvrda, zla, cynicka bestia. je so mnou sranda a vzdy sa podelim o cigu/drink. odmietam dospiet v konvencnom slova zmysle. viem ze som atraktivna a nalezite to vyuzivam. neznasam ludi.
Som krpatá a vždy usmiata. Milujem ľudí, kreslenie a zvieratá, okrem pavúkov a ešte históriu, čítanie, spievanie a hranie futbalu (nechcite to vidieť, neviem to . Snažím sa byť úprimná, skromná a tolerantná a neviem sa hádať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
72 komentov
marne cakam kym sa toto niekde uchyti,nic nove zatial o sebe nenapisem
dalej som agresivna, ctiziadostiva, vybusna a strasne pedantna osoba
neviem zit bez sportu, bez umenia,milujem Lady GaGa a rada sa bijem
Náladová. Mrcha.
Tá, čo chodí vysypať smeti v papučiach, i keď je všade kopa snehu a teoreticky by s úsmevom zvládla detailne opísať rozkladajúcu sa zdochlinu, ak by mala až takú fantáziu, ale v prípade, že by mala písať o tom, ako si Janko a Marienka za svitu mesiačika vymieňajú tráviace enzýmy v ústnej dutine, tak by zrejme potrebovala vedro a aj tak by sa na to po chvíli vykašľala.
Som zvrhlé slušné dievčatko. Áno, zbožňujem oxymorony.
A rada si spievam. Napriek tomu, že neviem spievať. A nezastaví ma ani skutočnosť, že nepoznám text.
To že som cynická, morbídna,neromantická a prieberčivá ešte neznamená, že na mňa neúčinkujú niečie feromóny. Nanešťastie.
Neovečkový veľmi občasný ovečkoid túžiaci byť ovečkou a preto značne v dobrom závidiaci ostatným ovečkám. A čestný člen stáda Snehovejvločky.
Okrem toho som nútená poznamenať, že som jedna z mála ženských, čo pozná Sisters a nemá najmenšej potreby sa akokoľvek nadchýňať Endrjúom. A cením si tejto svojej výnimočnosti.
To klišé, že sme nikým nepochopené budúce autorky svetoznámych kníh, ktorým rajblo z vlastnej geniality a že milujeme klišé-neklišé a veríme v lásku, spomínať nemusím, to už všetci vedia
A áno, som strašne trápna. Lebo som pomerne....živá? Rada skáčem a spievam si na ulici ľudovky. Len tak. A rada ľuďom radím ako sa dostať na toalety v Mcdonalde zadarmo.(asi by ste sa čudovali akí sú sprostí)
A všetko si vykecám. Ale svoje triky nevyzrádzam
Taky ľúbim.
úplne mám chuť ťa objať a poplakať si od toľkých citov
fuj čo je so mnou?
Objať by som sa nechala teda
flegma , športovec a kok.t
hug!
P.S: +potrebujem doučiť gramatiku
Nie som ako iné baby v mojom veku, nezaujímajú ma veci ako zaujímajú ich ale aj tak si myslím, že nie som o nič horšia, ani lepšia a len ma proste treba spoznať a nájsť si ku mne cestu a ja vás budem mať rada
Je vtipne opisovat samu seba, dufam, ze som to spravila dobre
lubim jelena a lesnika
vlastne som sa ani neopisala..len čo mam rada ale toho je mrte viac
taktiež ako @0 mám rada alkohol, opustené miesta, budovy, kde je málo ľudí a milujem keď tam môžem byť s človekom, ktorého mám rada.. lenže v BA sú už také budovy väčšinou zabraté fízlami :/
Zbožňujem knihy.
A priveľa rozmýšľam.
volam sa Poke
Milujem hudbu, kreslenie, čítanie predovšetkým vodu- na pitie na kúpanie.
Obľubujem hádky, lásky, nove priatelstvá, všetky ľudské vťahy.
Ps: nenávidím nudu,milujem nové veci.
Chronicky demotivovaná.
Vie dosť veľa vecí o dosť veľa veciach.
Rodený závislák; nevie, kedy prestať.
Nezdravý vzťah k syru camembert hraničiaci s parafíliou.
Výborná pamäť, nulová priestorová orientácia.