Som pololezmo na posteli. Hlava opreta o ram postele, tablet na kolenach, pustene mam este icq. Dopijam caj a bezi mi tu do toho after midnight project - vynimocne potichu
heheh...ja som teraz akurát vyšla zo sprchy, mám uterák na hlave, hryziem si peru, nohy mám prelozené do X, vonku ma čaká môj chalan a je tu ticho, nič mi nehrá a mama mi káze aby som si upratala veci, takze sedím v dost velkom bordely
sedím si na nohe, počúvam radiohead, pustený mám birdz, skype, fb,youtube a hľadám fajn film na kinotipe, na stole mám myšku,podložku pod myš, mobil, monitor, repráky, ovládač, perá, lampu .. neporiadok
Práve mi nehrá žiadna pesnička , len mama na nervy
A čo ja viem , tak sedím , jednu nohu mám na stoličke , jednou rukou som si škrabala hlavu pokiaľ som nezačala písať tento komentár Som naklonená viac doprava , ani neviem prečo , je to taký zvyk a pri tom všetkom ma bolí chrbát
sedím, ľavú nohu mám položenú na tlačiarni, pravú nohu mám na kolene ľavej nohy a koleno pravej nohy sa opiera o stôl... ľavá ruka prechádza medzi nohami až ku klávesnici a pravá ruka je normálne tesne vedľa pravej nohy... ehm,.. brutalny opis
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
jednu nohu mam na stole druhu na zemi neviem preco a pijem actimel a je mi dobre proste no.
Zapnutý mám FB,SKYPE,YOUTUBE,BIRDZ a už asi nič
Okolo seba mám škrečka,čokoládu,DVD,milióny cukríkov,žuvačky,orgazmátor hlavy,kalkulačku a tak
Sedím na stoličke(hrbím sa Nejak čudne sa opieram a nohy mám vystreté
hrá mi : Gemini - And You z YT,a zas si hryziem kábel od sluchatok... + mám kapucnu na hlave lebo mi vadí ked mi visí vzadu.
mám zapnutý fb,birdz,3x YT,a google,predchvilou som vypol deviantart
počúvam nové pesničky, a nohy mám na stoličke, kolenaá pritahnuté ku brade
@1ivanushka1 pukance?!!! ááááá!
A čo ja viem , tak sedím , jednu nohu mám na stoličke , jednou rukou som si škrabala hlavu pokiaľ som nezačala písať tento komentár Som naklonená viac doprava , ani neviem prečo , je to taký zvyk a pri tom všetkom ma bolí chrbát
ležím na bruchu a nohy mám opreté o strom, ha!
a aby som nevycnievala tak letzim na boku v postely pod perinou s bookom na postely a kukam panelak a chystam sa pustit peter bic projekt song
a poloha, lava ruka za hlavou, prava na myske a sedim tak lezeerne
a pred par sekundami som si fúkala nos
a idem spať, konečne