ja som raz
ale to neviem prečo, bola som smutna z dačoho a nejak sa to znasobilo a kazdy ma utešoval,tak mi prislo ešte viac luto
takze sa to kludne moze stat
Nooo ja tiež bud sa smejem alebo plačem.. ale to ked som bola mladsia a asi moc citlivá a puberta somnou plieskala.. No minule som tiez ,lebo kamos tiež tak sme revali spolu ahahah
Ako mne sa to stalo len raz, a 3 hodiny som len plakala a už som ani nevedela kvôli čomu... A všetci ma utešovali, len nevedeli čo so mnou, lebo mi vkuse tiekli slzy. Odvtedy radšej keď som smutná nechcem piť (vlastne okrem piva nechcem piť už radšej ani nič)
Načo slopete keď máte 14?! dpč tam sa hybajte hrať s bábikami alebo učiť do školy. Si myslíte že ste cool keď sa mladé nad*bete? Ste akurát tak trápne keď sa budete chváliť vaším pseudokamarátom. Inak plač je prejav intolerancie alkoholu čo je závažné. Povedz kamarátke aby už druhý krát nepila lebo to môže mať závažné následky.
aj ja si občas poplačem keď sa dosť opijem a upadnem do depresie najhlbšej zbytočnosti a nepodstatnosti života no veď to je bežné, to je len človek náchylnejší na pocity vtedy a ak je smutný z niečoho alebo ho niečo trápi tak sa to prejaví
Je to tak!
Mne sa to tiez stavalo.
Ale ked som bol fakt velmi opity..uplne sa zacalo menit psychicke rozpolozenie a dostaval som sa do silne depresivneho stavu...
Raz som bol v stvordnovom tahu, asi 3 litre tvrdeho za 4 dni a ten stvrty den mi uz tak strasne jebalo ze som z kosic volal mame do prahy ze sa idem zabit...uzasne no...
Proste alkohol je jed..a spravanie cloveka pod jeho vplyvom je vselijake..nic za tym nemusi byt..a ano stava sa to ze clovek ked je velmi opity place a nalada je oidrazu pod bodom mrazu
Nechápem ľudí čo majú v potrebe plakať pri pití ale tak nevyrovnaní ľudia by nemali piť. Treba sa baviť a piť s rozumom. Ja keď pijem by som žil, veľa flirtujem a som prítulný. Inak povedané: Hroznú chuť na s*x mám
ja som to tiez nechapala, ale prislo obdobie kedy som zacala revat aj ja, uplne opustaky, aj tri hodiny vkuse uz je to chvalabohu za mnou, teraz sa smejem....
tiez nemozem zabudnut spomenut kamaratku co sa rozplakala ze uz nema co pit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
ale to neviem prečo, bola som smutna z dačoho a nejak sa to znasobilo a kazdy ma utešoval,tak mi prislo ešte viac luto
takze sa to kludne moze stat
Zhodou okolností aj dnes
Ale samozrejme poznám ľudí, ktorí vtedy plačú a sú smutní, ale 2 hodiny mi ešte nikto neplakal.
alkohol zosilňuje emócie a vyťahuje veci na povrch
Je normálne, keď sa smeje?
Toť vše výchovného okienka
Nemam.
Nikdy
Iba pri dokumentoch o zvižaaaaatkach
ak by si nekton nevybral, dovolím si odpočučiť ešte dva litre grepovej šťavy alebo šan prakšalánu
Mne sa to tiez stavalo.
Ale ked som bol fakt velmi opity..uplne sa zacalo menit psychicke rozpolozenie a dostaval som sa do silne depresivneho stavu...
Raz som bol v stvordnovom tahu, asi 3 litre tvrdeho za 4 dni a ten stvrty den mi uz tak strasne jebalo ze som z kosic volal mame do prahy ze sa idem zabit...uzasne no...
Proste alkohol je jed..a spravanie cloveka pod jeho vplyvom je vselijake..nic za tym nemusi byt..a ano stava sa to ze clovek ked je velmi opity place a nalada je oidrazu pod bodom mrazu
tiez nemozem zabudnut spomenut kamaratku co sa rozplakala ze uz nema co pit