nie, zo skúsenosti viem, že "urobí to raz, urobí to znovu a je len otázkou času za ako dlho"
dávala som druhé šance, dávala som tretie šance, štvrté, piate a ten človek, tí ľudia to aj tak vždy spravili znovu a znovu, takže neoplatí a už nedávam
ak sa to bude mať naozaj opraviť, tak sa to napraví, i napriek všetkému odporu
niekedy treba myslieť aj na seba a neklásť šťastie iného pred svoje.. aj keď to bolí, aj keď ho má človek ešte rád, ľudia si na šance veľmi rýchlo zvyknú a kým robia malé chyby nevadí to.. no keď robia veľké znovu a znovu a vedia že im to aj tak bude odpustené, tak už je niečo zle
tinka..v tom máš pravdu..a práve toho sa o to viac bojím ak odpustím...bude vedieť že odpustim znova...ak nie budem trpieť..ale zas ak odpustim možno budem trpieť pre jeho chybu znova..
hovorí sa, že keď ťa niekto sklame raz, je to jeho vina, keď ťa však sklame aj druhýkrát, je to už tvoja chyba....
a k otázke - záleží asi od toho, v čom by ma ten druhý sklamal a či by som mu to dokázala tolerovať....aj keď sa majú dvaja veľmi radi, niekedy je lepšie, keď sú od seba....
cesta k láske a poznaniu je mnohokrát tŕnistá a nebezpečná, pre lásku musi človek vedieť odpúšťať, jedine tak zostane jeho duša čistá a krásna...........filip
@cokoladovka sama si napísala že už ani nevieš odpúšťať po tých sklamaniach.. robíš to zo zotrvačnosti a dúfaš že "nabudúce to bude iné".. prepáč mi, ale s najväčšou pravdepodobnosťou nebude.. maj rada samú seba a neubližuj si
momentálne sme od seba...potrebujem čas urovnať si myšlienky...urobiť si poriadok v hlave...len sa bojím tej odpovede..na jednej strane nechcem zahodiť to pekné a na tej druhej nechem prežívať toto iste opäť znova..:/
je to vždy 50:50...čiže keď mu dáš šancu, tak ťa buď sklame, alebo nie...záleží od teba, či sa zmieriš s tým, že aj keď ho máš rada, ale ďalšiu šancu mu nedáš, alebo dáš a tak riskuješ možné sklamanie...treba dať všetko na jednu kartu a uvidí sa
zalezi od osoby, od danych sklamani... je to strasne individualne. ale pre niektorych by som to spravila. lebo mozno je ten clovek len smoliar, mierne zahladeny do seba. ale ked ma ma ozaj rad, tak... sa to da.
ty nehľadáš odpoveď na otázku čo máš robiť, ale prečo mu tú šancu dať kým sama nebudeš chcieť s tým seknúť a viac šancí mu nedať, tak ti to nikto iný neprikáže
@cokoladovka Myslím si že na šancu ma každý právo dostať len jeden krát Ak spraví znovu chybu nemá zmysel sa zaoberať takýmto človekom každý robí chyby ale musí sa z nich aj poučiť a keď sa nepoučí tak treba proste ho nechať tak aby zbytočne netrápil ľudí ktorý ho majú radi..
Myslím si, že tu sa už šanca nedáva. Podľa toho, v čom sklamal, ale v podstate, už to bude o tom, že budeš čakať ďalší podraz a sklamanie a to už nebude nič dobré do budúcnosti, len napätie.
@cokoladovka pokým sa máš aspoň trochu rada, nerob to! nedávaj mu ďalšiu šancu, nech je to ktokoľvek, keď už dvakrát sklamal, sklame skôr či neskôr zasa je to kruté, ale ľudia sú takí, mám s tým aj ja skúsenosti
Mám takú skúsenosť, že som dala aj druhú šancu, aj tretiu, aj štvrtú...A nakoniec som prišla na to, že aj tak ten človek začne robiť to isté a je jedno po akom dlhom čase...Ale aj tak tie druhé šance stále dávam. Takže áno, daj mu ju.
Ja som urobila veľkú chybu a manžel mi dal druhú šancu.Iný chlap by to určite nespravil.Ale nemala som to tiež ľahké.Bol už zbalený a chcel odo mňa odísť.No naplakali sme sa kvoli tomu dosť.Vtedy som si uvedomila ako veľmi ma miluje a čo viac,že ja jeho tak strašne milujem,že nedokážem bez neho žiť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
dávala som druhé šance, dávala som tretie šance, štvrté, piate a ten človek, tí ľudia to aj tak vždy spravili znovu a znovu, takže neoplatí a už nedávam
ak sa to bude mať naozaj opraviť, tak sa to napraví, i napriek všetkému odporu
a k otázke - záleží asi od toho, v čom by ma ten druhý sklamal a či by som mu to dokázala tolerovať....aj keď sa majú dvaja veľmi radi, niekedy je lepšie, keď sú od seba....
cesta k láske a poznaniu je mnohokrát tŕnistá a nebezpečná, pre lásku musi človek vedieť odpúšťať, jedine tak zostane jeho duša čistá a krásna...........filip
Je vela super ludí , ktorých možno spoznať. Nemá zmysel tráviť čas s tými, pri ktorých ste nešťastní.
pozrite sa tomu dievčaťu do profilu, ale nezabudnite si prichystať kýbliky na grcanie
ĽúDíá
Čó ó Mné?.. ..SóM StRéLéNá BáBá. ..KtoRá NeMá RáDá NúDú ..Tak 6íMé.. NaPíš KéĎ Céš..
Odpadla som z nej.
Na ľavý bok.
fuj.
(ja som bola tá, čo ich dostala milión a miliónkrát sklamala)
proste NIE!
ale ja sama som taká naivná, že vždy robím presný opak. (ach)
A keď sú v tom malé deti,ani vtedy by si nedala šancu?
ako som písala, ak sa to má napraviť, tak sa to napraví aj bez druhej šance
stalo sa mi to viackrát, napriek môjmu tvrdému odporu sa to všetko napravilo
Ja som urobila veľkú chybu a manžel mi dal druhú šancu.Iný chlap by to určite nespravil.Ale nemala som to tiež ľahké.Bol už zbalený a chcel odo mňa odísť.No naplakali sme sa kvoli tomu dosť.Vtedy som si uvedomila ako veľmi ma miluje a čo viac,že ja jeho tak strašne milujem,že nedokážem bez neho žiť.