Mám vlastné fórum a na to aby mi tam chodili ľudia si musím urobiť niečo jak reklamu. A rozhodol som sa pre facebook a chcem počuť váš názor či sa mi podarí vďaka facebooku získať ňiaku návštevnosť.
@Schizofrenik mňa zas unavujú tie tvoje poznámky na veci ktoré sú pre tvoje myslenie asi moc zložité. Načo sa vôbec vyjadruješ?
Citoval som popis jeho stránky a to som sa mu persne snažil vysvetliť, že načo vyzdvihuje že je to zadarmo, keď všetko je zadarmo a okrem toho sa snaží založiť akúsi kópi birdzu. Ak k tomu nemáš čo povedať tak mlč prosím.
@marttina ale ja som objavila spôsob, ako môžeš mať krásny hnedý motív. jednoducho všetkým priateľom zaserieš wall. možno to bude nejako podobne fungovať aj s tým domom
2. Pozvite "všetkých" svojich priateľov, aby sa pridali k tejto skupine. .
3. 30min po 75% pripojenych vašich priateľov uvidíte 1 nové oznámenie vo svojom profile: Teraz zmente farbu vášho domu. Na výber budete mať niekoľko 10 000 rôzných farebných odtieňov.
4. Po výbere farby sa vyzlečte, zjedzte kahanec a chodte sa na 3 hodiny zavrieť do chladničky.
5. Keď výjdete z chladničky, váš dom už bude úspešne premaľovaný.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
chlapče, najväčšia komunita na slovensku ktorá podporuje fórum a je zdrama sa volá BIRDZ!
načo 12-ročné deti zakladjú ďalšie? a ešte si robia takúto smiešnu reklamu...
no to je strašné!
môžem si tu aj ja urobiť reklamu na skupinu?
» www.facebook.com/group.php?v=wal...
» www.facebook.com/pages/Kruta-Fun...
» www.birdz.sk/grupa/180/...
Citoval som popis jeho stránky a to som sa mu persne snažil vysvetliť, že načo vyzdvihuje že je to zadarmo, keď všetko je zadarmo a okrem toho sa snaží založiť akúsi kópi birdzu. Ak k tomu nemáš čo povedať tak mlč prosím.
(a just, nie všetky sú zadarmo
@Krutafunebracka zaujímavé
@Ctrl do p. zas som to dokašlal, vydíš aj preto chcem aby sa dali diskusie vymazať
@lucc a ked zjem kahanec tak potom ten dom sa naozaj uz vymaluje?
1. Vstúpte do tejto skupiny
2. Pozvite "všetkých" svojich priateľov, aby sa pridali k tejto skupine. .
3. 30min po 75% pripojenych vašich priateľov uvidíte 1 nové oznámenie vo svojom profile: Teraz zmente farbu vášho domu. Na výber budete mať niekoľko 10 000 rôzných farebných odtieňov.
4. Po výbere farby sa vyzlečte, zjedzte kahanec a chodte sa na 3 hodiny zavrieť do chladničky.
5. Keď výjdete z chladničky, váš dom už bude úspešne premaľovaný.
BRAVO!!!