Viacerí to spomínali aj pred pár rokmi, aj vlani, aj tento rok, že sa tam chystajú na Comics Salón, akože kukol som si web, že scifi a hranie kartových hier a všeličo možné...
Ale proste povie mi niekto čo tam bol, že ako to prebieha?
Vnútri to prebieha tak, že máš niekoľko "salónov", kde si môžeš kedykoľvek prísť sadnúť na práve prebiehajúcu prednášku (program prednášok im už nejakú dobu visí na stránke), prípadne v dvoch miestnostiach sa premietajú filmy (Anime, japonské, prípadne pomerne čerstvé filmy - tento rok sú tam Anjeli a Démoni, Monštrá vs. Votrelci, Transformers 2, Wolverine...) a potom tam máš obrovské priestory, kde sa dajú hrať hry (stolové, PC, XBox, Playstation, DDR...), je tam galéria, čajovňa, nejaké obchodíky ako Brloh, Temnota....
Dá sa tam stráviť príjemný víkend a dozvedieť sa pri tom veľa zaujímavého
@galinka no kedykolvek nie je vhodne lebo potom rusis priebeh
@tomas filmy sa premietaju v jednej kinosale v druhej anime v dalsich miestnostiach sa robia prednasky o vsetkom moznom... v "spolocnych priestoroch " cize na chodbach a podobne su niake stanky alebo daco... a bud tam alebo zas v niektorej z miestnosti su uz spominane DDR PS3 Xbox ci ine herne konzole a stoly pripravene na stolove hry ( bang, yugiho, draci doupe a ine (viac ma ich teraz nenapadne ) )
prv som tam siel pozret filmy + niake dve prednasky za tri dni co bolo nic moc... ale napr. minuly rok tam mal prednasku aj @ygor za ktorim som zasiel a pokecal ze co a ako... nebol som na jeho prednaske lebo jej termin sa mi bil s inou ( o hororoch ) tento rok som sa nepozeral ani na program ale viem ze dnes poobede urcite zajdem zas na niaku/e
a este je tam aj obcerstvenie a cajovna
ja by som to zhrnul tak je to festival.. mesto podii mas miestnosti a ides si kam chces za tri dni sa nedaju stihnut vsetky vsade niekedy si treba vybrat
@galinka a naco je tam potom to DDR ? ked nie na hratie
a ygor nema prednasku podla mojich informacii od neho ale jeho trener ci ucitel uz si nespomeniem ale je mozne ze za mesiac sa to zmenilo... takze netvrdim ze nema...
a mozne je aj odist aj z prace kedykolvek... ale niej e to vhodne... takze tak... ak mas potrebu zabrdat do uzivatelou chod inde... pa
@freedomko DDR a DrD sú dve dosť rôzne veci Ja som hovorila o DrD že neviem o tom že by sa tam hralo...
Vieš, ono odchod z práce a príchod na prednášku sú tiež rôzne veci... a niekedy ak sa jedna prednáška natiahne, tak sa dosť nedá stíhať dostať na inú prednášku, najmä keď to tam funguje tak, že jedna prednáška skončí a v podstate takmer ihneď ďalšia začína Minulý rok som mala snahu stihnúť viacero prednášok a viem že nech som sa snažila akokoľvek, nepodarilo sa mi na všetky prednášky prísť úplne načas. A viem že na niektorých môj príchod trochu rušil, ale snažila som sa rušiť čo najmenej.
Navyše som sa spoliehala na to, že Tomáš je dostatočne inteligentný na to, aby vedel že ak by prišiel uprosted prednášky, pravdepodobne bude rušiť.
A so zabŕdaním si začal ty, ja som sa už len chytila...
Ja si myslím že sa tam oplatí ist každý si tam príde na svoje....comics salon mám najradšej je skvelý a najvačsí..minulí rok tam bolo 5000 navstevnikov no velmi ma sklamal anime show-to bolo v dubravke, ale každý mame na to iný názor každopadne ma comics salon nikdy nesklamal je tam bohovsky...a čo tam bude ti už každý napísal ..takže je to na tebe ale neolutuješ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Len ma skôr zaujíma ako to tam prebieha vnútri a tak...
Dá sa tam stráviť príjemný víkend a dozvedieť sa pri tom veľa zaujímavého
@tomas filmy sa premietaju v jednej kinosale v druhej anime v dalsich miestnostiach sa robia prednasky o vsetkom moznom... v "spolocnych priestoroch " cize na chodbach a podobne su niake stanky alebo daco... a bud tam alebo zas v niektorej z miestnosti su uz spominane DDR PS3 Xbox ci ine herne konzole a stoly pripravene na stolove hry ( bang, yugiho, draci doupe a ine (viac ma ich teraz nenapadne ) )
prv som tam siel pozret filmy + niake dve prednasky za tri dni co bolo nic moc... ale napr. minuly rok tam mal prednasku aj @ygor za ktorim som zasiel a pokecal ze co a ako... nebol som na jeho prednaske lebo jej termin sa mi bil s inou ( o hororoch ) tento rok som sa nepozeral ani na program ale viem ze dnes poobede urcite zajdem zas na niaku/e
a este je tam aj obcerstvenie a cajovna
ja by som to zhrnul tak je to festival.. mesto podii mas miestnosti a ides si kam chces za tri dni sa nedaju stihnut vsetky vsade niekedy si treba vybrat
A Ygor má prednášku aj tento rok pokiaľ viem
A o tom, že by sa hralo DrD neviem, možno ak sa nejaká skupinka zvlášť dohodne že si idú zahrať...
a ygor nema prednasku podla mojich informacii od neho ale jeho trener ci ucitel uz si nespomeniem ale je mozne ze za mesiac sa to zmenilo... takze netvrdim ze nema...
a mozne je aj odist aj z prace kedykolvek... ale niej e to vhodne... takze tak... ak mas potrebu zabrdat do uzivatelou chod inde... pa
@xrumka ja som ta tam videl
Vieš, ono odchod z práce a príchod na prednášku sú tiež rôzne veci... a niekedy ak sa jedna prednáška natiahne, tak sa dosť nedá stíhať dostať na inú prednášku, najmä keď to tam funguje tak, že jedna prednáška skončí a v podstate takmer ihneď ďalšia začína Minulý rok som mala snahu stihnúť viacero prednášok a viem že nech som sa snažila akokoľvek, nepodarilo sa mi na všetky prednášky prísť úplne načas. A viem že na niektorých môj príchod trochu rušil, ale snažila som sa rušiť čo najmenej.
Navyše som sa spoliehala na to, že Tomáš je dostatočne inteligentný na to, aby vedel že ak by prišiel uprosted prednášky, pravdepodobne bude rušiť.
A so zabŕdaním si začal ty, ja som sa už len chytila...