Hoci mám uz 24,ale nenaucila som sa plávat,chodila som na kurz,ked som mala 20,ale ten kurz som ani nedokoncila,pretoze kurz sa skoncil predcasne.Chcem sa naucit plávat,len neviem sa rozhodnút,ze do ktoréhu klubu sa mám prihlásit.Jeden kurz stojí od 55 d
ja som sa tiež učil plávať dosť neskoro. V prvom ročníku na vysokej som si zapísal v rámci telesnej výchvy základy plávania. Tie kurzy sú fakt až prehnane drahé,
fuf co ti jebe tolko prachov to by som sa radšej učil plávať s nejakým návodom z youtube, lebo za tie prachy by ťa museli naučiť zaplávať stovku pod 50 sekúnd
podla mna to vobec nie je prehnane drahe - ja ked chodim na kurzy fyzioterapie, co trva dva dni a iba tam sedite a pocuvate - naposledy ma stal tiez 130,-
netusim sice kolko trva kurz plavania, ale za dva dni, sa plavat asi nenaucite. plus je tam bazen, sprcha, satna, hygiena a daky ten instruktor, ktory musi tiez splnat dake tie poziadavky (zachrana topiaceho)
Chod na Iuventu - zaplat si normalne vstup, zasmurkaj na plavcikov a bude. Teraz bez srandy, poznam ich, oni ti urcite radi pomozu ked poprosis
@nelka24 Som byvali vodnopolista, mam odplavanych par 100 km a dodnes neviem Motylika Kraul a Znak bol podstatny, na ostatok sme z vysoka
Je omnoho jednoduchsie sa opytat niekoho znameho kto je ochotny a plavat vie, pretoze, je pekne co @5 napisal, ale tiez som chodil na kurz a ked kurzisti prisli na vodne polo, trener sa takmer rozplakal z toho co tam predvadzali Spravne plavat vie len malo ludi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
ja som sa tiež učil plávať dosť neskoro. V prvom ročníku na vysokej som si zapísal v rámci telesnej výchvy základy plávania. Tie kurzy sú fakt až prehnane drahé,
netusim sice kolko trva kurz plavania, ale za dva dni, sa plavat asi nenaucite. plus je tam bazen, sprcha, satna, hygiena a daky ten instruktor, ktory musi tiez splnat dake tie poziadavky (zachrana topiaceho)
Chod na Iuventu - zaplat si normalne vstup, zasmurkaj na plavcikov a bude. Teraz bez srandy, poznam ich, oni ti urcite radi pomozu ked poprosis
a ked pojdem na Pasienky,tam je aj mensí bazén,aj tam sa mozem naucit plavat sama,ci s pomocou youtube videa?
..popros niekoho znameho nech ta to nauči..
nepoznam vela ludi ktori by vedeli spravne plavat
Je omnoho jednoduchsie sa opytat niekoho znameho kto je ochotny a plavat vie, pretoze, je pekne co @5 napisal, ale tiez som chodil na kurz a ked kurzisti prisli na vodne polo, trener sa takmer rozplakal z toho co tam predvadzali Spravne plavat vie len malo ludi