Negatíva:
- budem musieť opakovať rok/dobrať si učivo a urobiť komisionálky
- byť 10 mesiacov od rodiny a priatelov
- cena (cca. 8000€ s úplne všetkým)
- možno problémy s vybavovaním/stresy
Pozitíva:
- naučenie jazyka
- osamostatnenie, najdenie novych znamych
- mat niečo zaujimave do životopisu
- skúsiť ako sa žije inde
- a vela iných
zatiaľ som nestretla nikoho, kto by výmenný pobyt ľutoval, napriek všetkým tým negatívám čo menuješ...zatiaľ každý kto do toho išiel hovoril, že to bola jedna z najlepších vecí čo spravil a určite to všetko za to stálo.....
To je co za blud? Opakovat rok a cena 8000E? XD To znie ako zlodejina. Za cenu 8000E a opakovania rocnika mozes ist na pol roka do bulharska a nonstop sa obzierat a chlastat.
To ides zo strednej nie? Vymenny pobyt je o tom ze byvas u niekoho a unho jes spis nic neplatis len si vezmes peniaze do vrecka a potom on pride k tebe nie? a tam chodis do skoly tak neviem preco by si mal opakovat rok.
Jedine negativum je vysoká cena. Ale ja by som svoje decko do USA urcite poslala ak by som mala financie na to.
10 mesiacov je nič,prejde ot ako voda, skvele skusenosti, skusenosti je o veela viac ako cokolvek ostatneho ..navyse sa perfektne naucis jazyk.
Choď. z vlastnej skusenosti ti hovorim, ak mas možnost, chod. A neviem co uz tolko rozmyslas sak je to len 10 mesiacov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
- budem musieť opakovať rok/dobrať si učivo a urobiť komisionálky
- byť 10 mesiacov od rodiny a priatelov
- cena (cca. 8000€ s úplne všetkým)
- možno problémy s vybavovaním/stresy
Pozitíva:
- naučenie jazyka
- osamostatnenie, najdenie novych znamych
- mat niečo zaujimave do životopisu
- skúsiť ako sa žije inde
- a vela iných
Ja osobne by som isla a ani nerozmyslala nad tým ze nie.
10 mesiacov je nič,prejde ot ako voda, skvele skusenosti, skusenosti je o veela viac ako cokolvek ostatneho ..navyse sa perfektne naucis jazyk.
Choď. z vlastnej skusenosti ti hovorim, ak mas možnost, chod. A neviem co uz tolko rozmyslas sak je to len 10 mesiacov.