Fackala by som tých, ktorí chodia načierno, pretože kvôli NIM potom máme drahšie električenky. DPBA si nevie inak vykompenzovať straty. Takže áno KÚP si električenku, alebo si kupuj lístky....
ak budeš chodiť načierno a nechceš platiť pokuty, budeš musieť naozaj na každej zastávke pozerať, či nenastupuje revízor alebo revízorovi podobný človek a budeš musieť rátať aj s tým, že občas neprídeš niekam načas, ak budeš nútený po ceste vystúpiť...
Neviem, ako často stretávate revízorov vy, ktorým sa zdá, že sa to čisto z finančného hľadiska neoplatí, ja ich stretávam tak zriedka, že sa mi zdá, že by sa finančne veľmi oplatilo radšej platiť pokuty.
Čo je trošku blbé od dpba, že tie pokuty nezvýšia, takto sa zakladajú združenia, ktoré chodia na čierno a potom z nejakého fondu platia pokuty a ľudia, ktorí na čierno nechodia, na tom tratia, je to maximálna hlúposť.
A samozrejme, nepáči sa mi prístup založený iba na tom, čo sa viac oplatí. Viac sa oplatí si chleba ukradnúť, ako si ho kúpiť, to ale ešte neznamená, že to budem robiť.
viac sa ti oplati kupit si elektricenku ako potom platit tie pokuty. plus revizori chodia dost casto podla mna, minimalne raz za tyzden teda ja osobne nejakeho stretnem. plus teraz nemaju vsetci tie dpb tricka cize nemusis ich ani spoznat na prvy pohlad a stihnut vystupit.
a vobec, kup si tu elektricenku. kvoli podobnym jebnutym ludom ktori takto vymyslaju a chodia na cierno potom zdrazuju elektricenky pre ostatnych, co maju aspon trochu pudu sebazachovy a slusnosti v sebe, aby si tu elektricenku kupili.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Každopádne, kupujem si ju.
A ešte tu je jedna vec;
» bratislava.sme.sk/c/6378790/v-mhd...
a staci, ze ta stretne 2x raz za cas a uz sa ti vyplati mat ten listok dlhodobo
dziiizs
Ked mas stastie a nestretnes ich raz za 3 mesiace tak sa oplati.
Oplatí.
Čo je trošku blbé od dpba, že tie pokuty nezvýšia, takto sa zakladajú združenia, ktoré chodia na čierno a potom z nejakého fondu platia pokuty a ľudia, ktorí na čierno nechodia, na tom tratia, je to maximálna hlúposť.
A samozrejme, nepáči sa mi prístup založený iba na tom, čo sa viac oplatí. Viac sa oplatí si chleba ukradnúť, ako si ho kúpiť, to ale ešte neznamená, že to budem robiť.
a vobec, kup si tu elektricenku. kvoli podobnym jebnutym ludom ktori takto vymyslaju a chodia na cierno potom zdrazuju elektricenky pre ostatnych, co maju aspon trochu pudu sebazachovy a slusnosti v sebe, aby si tu elektricenku kupili.