@elkiller ja chodím sama na OA a som povedala, že chcem prestúpiť...a teraz ma kažký prehovára, aby som nešla za čašníčku...ale nakoniec idem keďže mám na vec podobný názor ako ty
zase je ale rozdiel medzi ekonómom a ekonómom predpokladám že ti ide o SŠ. Vzhľadom na to koľko pripadá na jedno miesto uchádzačov a koľko chrlia OA by nemuselo byť čašníkom až taká tragédia. Skutočný ekonóm(absolvent VŠ) je ale určite nedostatkový a dobre zaplatený tovar
ekonomka... ked budes ekonomka, a budes na priklad uctovnicka v hoteli "liptovska chalupka", tak tam nezarobis viac ako casnicka... to je pravda. Ale pokial mas trosku rozumu, tak sa ti urcite oplati viac ta ekonomia...
No ak myslíš ekonómku-absolventku OA, tak tam je malá šanca sa zamestnať, teraz je nezamestnaných veľa žien, ktoré majú okolo 30, majú s tou prácou bohaté skúsenosti, dobré referencie a ťažko si niekto vyberie absolventku bez praxe.
Ako čašníčka si nájdeš prácu skôr, ale mysli aj na to, že čašníčku nebudeš môcť asi robiť do dôchodku, takže by som rozmýšľala aj nad budúcnosťou, napríklad si môžeš urobiť externe vysokú školu alebo získavať skúsenosti v odbore a premyslieť si plán, nasporiť si peniaze a okolo 40-tky,50-tky otvoriť vlastný podnik v tomto odbore alebo byť aspoň spoluvlastníkom nejakého podniku.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
aj tak je to jedno , po 30ciatke, ked budes "vyzreta", zacnes aj tak vyrabat cernoty v peniazoch
Ako čašníčka si nájdeš prácu skôr, ale mysli aj na to, že čašníčku nebudeš môcť asi robiť do dôchodku, takže by som rozmýšľala aj nad budúcnosťou, napríklad si môžeš urobiť externe vysokú školu alebo získavať skúsenosti v odbore a premyslieť si plán, nasporiť si peniaze a okolo 40-tky,50-tky otvoriť vlastný podnik v tomto odbore alebo byť aspoň spoluvlastníkom nejakého podniku.