neviete prosim o nejakom servise v okoli Ba alebo Nr, kde by mi vymenili "predne sklo", lebo ho mam prasknute. Samozrejme, ze som to uz goolila, ale zdalo sa mi privela dat vyse 150e, kedze je to stvrtina z povodnej ceny noveho ipadu.
@mrlamala odkial si ho kupovala? Ak swp a je este v zaruke, zajdi za nimi a oni sa ti o to postaraju. Ak nie, v blave su tusim hned 2 autorizovane servisne centra. Bud swiss alebo ccc s.r.o.
@trdelniiiq záruka tam je, keďže som to kupovala normálne v predajni, tuším v Nay alebo niečom takom..ale na mechanické poškodenie to samozrejme neplatí..Mne skôr išlo možno o to nájsť nejakého súkromníka, ktorý by mi to opravil lacnejšie. Čo sa týka servisov, to už nejaký ten prehľad mám
@ink aj keď som už bola pri nejakých opravách a rozoberaní pc alebo ntb, sama by som si určite netrúfla. A ipad fakt netušim ako sa rozoberá ani nikto z mojich známych.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
@ink aj keď som už bola pri nejakých opravách a rozoberaní pc alebo ntb, sama by som si určite netrúfla. A ipad fakt netušim ako sa rozoberá ani nikto z mojich známych.
Ale namatkovo - aka verzia ipadu to je?