podľa toho akú mám náladu, aký mám deň, ako sa cítim a podobne...
ale pokiaľ do mňa človek nepi*uje kvôli nejakým somarinám tak kritiku znesiem...ak je oprávnená a ak má pravdu....alebo ak ja viem že som spravila chybu......
Opravnenu znasam v pohode a na neopravnenej sa len zasmejem.....
Ale vazne ktokolvek na mojom mieste by si uz uviazal slucku do prdele..... ako mi moze niekto vycitat ze som mrzuty, ked sa ani necitim jak clovek ?
Boha kurva.... vcera som povedal chalanovi o tej operacii lebo uz som ho nechcel klamat a bolo mu podozrive preco to robim len ja jemu........ a on ze dobre Janko pockam ved potom budes este krajsi ako si teraz ..... pff a dnes totalne ignore.....
@hluzar Janko, Janko neviem o aku operáciu ide ale podozrive by to bolo aj mne, prečo len ty mne?
ja by som ťa chcel tiež inač poznať a len niečo stale slubovať sa do nekonečna nedá, niekto má trpezlivosť a niekto nie.
a že láska neexistuje? ta sa buduje dlhy čas a láska na prvý pohľad trvá veľmi krátko, ty si ju bral vážne a on nie, on ťa ignoruje na plnej čiare bez akých koľvek výčitiek, ty sa trápiš, je to možná ďalšie ponaučenie do života, never všetkému čo je zlato....
musíš začať od znova, je to fakt na šľak trafenie!
OK vyzor je bohuzial (a hoci sa mi to nesmierne protivy) zrejme dolezity, tak som sa prisposobil...... fajn
ale ked mas niekoho rad, tak pockas ten mesiac uz s niektorymi vecami nie ? (nehovoriac o tom ake bolo narocne bez penazi to vobec byvavit aby nejaka bola)
A este k tym slubom ved ja neslubujem nikomu co nemozem splnit.......
Ako ja vidim, jedina sanca dostat za z tejto kalamitnej situacie je vykaslat sa na to, kym nebude po vsetkom, spalit dokazy a zit novy zivot pricom sa uz ani boh nedozvie co som bol kedysi.......
ale o pravosti takej ,,lasky"" mam iste pochyby......
mňa naposledy nakomplet vytočila sestrenica čo má asi 2 týždne vodičák a bude mi pindať do šoférovania. tak som jej to rázne vysvetlil a odvtedy ani nepípla! (nič drastické, len som jej povedal, že keď neverí šoférovi, nech s ním nesadá do auta)
podľa toho, od koho tú kritiku dostanem... v podstate ju dokážem prijať od každého, len keď ma skritizuje moja babka, najradšej by som uškrtila ju, a potom aj všetkých v mojej blízkosti... (jednoducho so svojou babkou nevychádzam, no...)
nerozculim sa, beriem to väcsinou v pohode, ako konstruktivnu kritiku, no niekedy mi je luto, ked sa o nieco snazim a okolie to pochopi zle, alebo ma za to zkritizuju... zalezi od veci.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
A k otázke, kritika mi nevadí..Znášam ju dobre
Lebo v tom prípade ma "oprávnená kritika" vytáča...
Ale inak nemám problém uznať si chybu, pokiaľ som na ňu upozornená slušným spôsobom...
ale pokiaľ do mňa človek nepi*uje kvôli nejakým somarinám tak kritiku znesiem...ak je oprávnená a ak má pravdu....alebo ak ja viem že som spravila chybu......
Ale vazne ktokolvek na mojom mieste by si uz uviazal slucku do prdele..... ako mi moze niekto vycitat ze som mrzuty, ked sa ani necitim jak clovek ?
Boha kurva.... vcera som povedal chalanovi o tej operacii lebo uz som ho nechcel klamat a bolo mu podozrive preco to robim len ja jemu........ a on ze dobre Janko pockam ved potom budes este krajsi ako si teraz ..... pff a dnes totalne ignore.....
LASKA NEEXISTUJE !
tak mi porad Robo ved ty mas odpoved na vsetko !
a k tej kritike, podľa toho o akú tému ide, ale obvykle s dobre mienenou kritikou nemám problém a rada to aj rozoberiem do detailov a poučím sa
ja by som ťa chcel tiež inač poznať a len niečo stale slubovať sa do nekonečna nedá, niekto má trpezlivosť a niekto nie.
a že láska neexistuje? ta sa buduje dlhy čas a láska na prvý pohľad trvá veľmi krátko, ty si ju bral vážne a on nie, on ťa ignoruje na plnej čiare bez akých koľvek výčitiek, ty sa trápiš, je to možná ďalšie ponaučenie do života, never všetkému čo je zlato....
musíš začať od znova, je to fakt na šľak trafenie!
filip
a velmi dobre vies o aku operaciu ide pisali sme cez ts
ale ked mas niekoho rad, tak pockas ten mesiac uz s niektorymi vecami nie ? (nehovoriac o tom ake bolo narocne bez penazi to vobec byvavit aby nejaka bola)
Ako ja vidim, jedina sanca dostat za z tejto kalamitnej situacie je vykaslat sa na to, kym nebude po vsetkom, spalit dokazy a zit novy zivot pricom sa uz ani boh nedozvie co som bol kedysi.......
ale o pravosti takej ,,lasky"" mam iste pochyby......
napríklad, keď mi človek s teoretickými skúsenosťami (teda žiadnymi) kafre do mojej roboty, to ma ide zabiť vždy
ale ak mi dohovára niekto, voči komu mám rešpekt, vezmem to bez väčších problémov, až taká namyslená zas nie som.
ináč mu vážnou tvárou prikyvujem na súhlas.......
filip
čiže áno, vytočí ma akákoľvek poznámka na moju osobu a som si toho vedomá, potom som odutá a zlá. takže buď ticho alebo žiadne čudovania