nie nebolo....už len ja som našla dve veci, ktoré by sa mohli prerobiť, tak ani neodhadujem, koľko ďalších vecí majú v pláne. a celkovo myslím, že oni sa do technických vecí rozumejú viac ako my, aby vedeli, či niečo treba opraviť, alebo nie. a proste, keď máš komplexný portál a začneš opravovať jednu vec, je logické, že ti to niekde inde poserie kód. je také ťažké vydržať dva dni bez ankiet?
ja som rada, že vidím ich záujem opraviť prípadné chyby....
Súhlas s @lucia199513 s komentom @14 ,ak sa nič nerobí, tak je to zlé a ak sa niečo robí, tak taktiež. Proste niektorým ludom sa vyhovieť nedá, vždy budú frflať.
Bóžinku....jak keby ste bez tých ankiet fakt chvíľku vydržať nemohli...Keď opravujú,tak opravujú,ale frflaním nikomu nepomôžete a akurát budete mať z toho nervy len vy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
som teda zvedavý čo sa opraví..
ja som rada, že vidím ich záujem opraviť prípadné chyby....
chaos, ako sa patrí...........
admini ale fungujú nad 100%, že jo..........filip
hlavne že sa spraví čo má
a mne to je aj tak tri......určite na nás niečo vymyslia...........filip
vieš, ono tu sa ľudia sťažujú na rýchlosť a na to a na to, a keĎ sa s tým niečo robí, tak zas sa sťažujú... typisch Slowakei