Zdravím. Neviete niekto o nejakej opustenej hale alebo budove v Ilave, Dubnici nad Váhom, Nemsovej a Pruskom? Prípadne aj v okolitých dedinách, ako je Slavnica, Bolešov a podobne. Veľmi by mi to pomohlo, ďakujem.
naozaj je to pozerateľné, síce ťa to nevydesí, ale fakt, že to tvorcovia nebrali smrteľne vážne, z toho robí dobrú komédiu teda aspoň mne ten ich humor bol blízky
marisku tam pestovat nebudem, ani natácat film. Aktívne sa venujem skateboardingu a hladám si nejaké miesto, najlepsie velká prázdna hala s vysokou strechou, kde by som mohol aj v zime trénovať. Všade sa totižto čoskoro objavý sneh, cesty budú mokré a na blízku nie je nič krité. Aspoň nič, o čom by som vedel.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
metalový duch? ok...
naozaj je to pozerateľné, síce ťa to nevydesí, ale fakt, že to tvorcovia nebrali smrteľne vážne, z toho robí dobrú komédiu teda aspoň mne ten ich humor bol blízky