Razsochy sú dosť na dlho tam sa treba viac krát pozrieť na jeden záťah to človek celé nedá. Potom ešte starý hotel pri Kolibe a raketovka pri Dubravke ešte ale to neviem v akom stave je či to je zasa strážené alebo opustené.
keby niečo daj echo sa chalani od nás nato už vysrali.
rada by som sala pozrieť do nejakej starej opustenkej nemocnice/sanatória, ale určite nie sama,lebo aj keby tam nič nebolo, ja by som sa potentokovala od strachu už len tak preventívne
čo som dávnejšie počul tak časť z opustenej bezručovej sa začala znovu používať obvodnými lekármi a neskôr som ešte započul že z toho chcú spraviť hotel či čo, to by vysvetlovalo @5
Istrochem je (alebo ešte minulý rok bol) strážený SBSkárom s vlčiakom, ale okolo samotného areálu Istrochemu je aj kopa iných zaujímavých budov
u nas v Raci vedla vlakovej stanice je opustena budova Matadorky, parkrat som tam bol, pritahuju ma take miesta, najradsej by som si isel pozriet Pripyat pri Cernobile raj pre fanusika urban exploringu
Nas na bezrucovej chytili policajti lebo dáka stara tetka ich na nas zavolala ale chceli volať rodičom ale napokon povedali nech ideme domov a nevraciame sa
@obey tu v BA je ich strasne vela rázsochy,bezručka,petržalské metro, opustená skolka na tej Vysehradsej ale teraz je to uz aj tam strazene, istrochem, hotel na kolibe,raketova zakladna,bazen Žižkova..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
keby niečo daj echo sa chalani od nás nato už vysrali.
@sugy1 !
rada by som sala pozrieť do nejakej starej opustenkej nemocnice/sanatória, ale určite nie sama,lebo aj keby tam nič nebolo, ja by som sa potentokovala od strachu už len tak preventívne
Ináč, stav nemocnice na Hlbokej v BA, neviete?
Ináč - skúste pozrieť aj pod mostom SNP, tam je toho veľa
tak ťa asi sklamem lebo to bratislavské vyzerá takto
Istrochem je (alebo ešte minulý rok bol) strážený SBSkárom s vlčiakom, ale okolo samotného areálu Istrochemu je aj kopa iných zaujímavých budov
toto je zaujimava stranka aj s odkazmi na videa
» goo.gl/oIfww...
zopar veci je aj z bratislavy ...